Saturday, 30 June 2012

Review Blog:Mereka Sporting III

Assalamualaikum..

Hari ni saya nak sambung lagi sesi review blog mereka sporting..Bagi yang tak berkesempatan untuk melihat review blog part I dan part II bolehlah klik dekat SINI SINI dan SANA SANA..So,tanpa buang masa jom lets check it out:

1)http://fafaeha.blogspot.com/

        
  • Suka Header Fafa..Cantik dan bergaya..pewittt..
  • Background blog Fafa so,colourful..
  • Blog kemas dan loading cepat..Bagus..saya suka..hikhik
  • Cuma nk cadangkan Fafa letak blog archive tuh dalam scroll bar.lagi cun..
2)http://eimah2328.blogspot.com/

        cerita ceriti kisah hidup cik siti
  • Header pun cantik,kreatif dan inovatif gitu..hikhik..
  • Loading blog pun laju .So,bila masuk blog Siti tak payah tunggu lama.
  • Cadangkan awak samakan semua colour backgroud,lagi nampak kemas..
  • Sidebar dah okey,tapi kalau susun lagi ikut priority lagi cantik..jangan marah tau Siti..Cadangan je,,hehhe.
3)http://dhiaadawiyah.blogspot.com/
  
         Dhia Adawiyah
  • Suka doodle kat header,comel sangat.
  • Susun atur widget kat blog okey..kemas..
  • Background sama macam saya,cuma warna je lain..hee
  • Blog Dhia ada lagu,tapi boleh pause ..so,okey..
4)http://nuansapengembara.blogspot.com/


  • Blog Syiqin bertemakan hitam.
  • Blog kemas,tak crowded..Sedap mata memandang.
  • Loading pun laju,cepat dan pantas.
  • Macam Fafa,saya cadangkan Cik Syiqin letak blog archive dalam scroll bar...
5)Cik Hawa Eman
  • Blog Cik Hawa saya tak dapat detect sebab profil dia tak boleh buka..So,minta maaf cik Hawa..Kalau ada terperasan entry ni,kasi URL blog nanti saya review okey..hee..

So,kawan-kawan semua..macam biasa jemput korang semua terjah blog mereka semua.Sebab mereka semua memang sporting amat..Sambil terjah boleh tambah kawan blog kan..Tak gitu semua..hikhik..

Okeylah..pasni nak update senarai Bloglist Julai..So,pada yang join..tunggu..ada sedikit pengumuman..Hakhak..

Sekian..

    
          

8 kaki blogger komen:

Siti Fatimah Fuzz said...

thanks awk...hehhe...will try mngemaskini blog dari masa ke semasa....huhu...^_^

dhia adawiyah said...

wahh .. terima kasih di atas pujian yang melambung tingi . hhehe .

hairy said...

untung mereka..hehe..

nuha ahmad said...

wahh beznye di review cik pink kitA..
bila lah saya pulakkan..? hihi

FaFa EhA said...

sayanggggggggggg ! sory kite lambat. kite ade kt langkawi nih hehehe.
wahhhhhhhhhh ! terharunyeeeeeeeeee !
hehe thnks my dearrr <3 muax2! ahahahha

cweet pinky said...

CP takleyh nak terjah sume , hehehhe , CP pilih satu larr , hehehe ~

tak sabar nak tunggu bloglist julai tuh , hehehe ~

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti tag awak kat sini...senang2 kunjung la.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/ai-malu-la.html

Asyiqin Haulisah said...

auwww thank you awak.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com