Wednesday, 13 June 2012

Aku ada kau ada

Assalamualaikum..

Hari ni saya sempat menonton filem Aku ada kau ada lakonan Shaheizy Sam,Yana Samsudin,Kamal Adli,dan ramai lagi..Walaupun tayangan filem tu dah lebih dua minggu,tapi baru sekarang berkesempatan nak tengok.Tu pun tengok online je..Hakhak..Nak tengok kat wayang macam dah terlambat sangat kan..kihkih..

Filem ni ala-ala korea kot..I like lah kan..Jalan cerita filem ni okey lah kan..Not bad..Suka tengok Sam dan Yana..So,sweet..hikhik..Paling suka tengok time Yana aka Tina dan Sam aka Nordin Ahmad ni gaduh-gaduh manja gitu..hoho..Last-last tangkap cintan juga akhirnya..Suka juga time nak ending tu,time nak luahkan perasaan Sam boleh pulak cakap kerintinggg..hahaha,,

           

          

Dalam filem ni Sam dan Yana ada nyanyi satu lagu yang bagi daku sangat best dan sangat sweet la..Tajuk lagu tu "Begini caranya"..Nah kasi korang dengar sekali lagu tu..Klik je button play tu okey(^_^)


Okeylah,pada yang belum tengok filem ni,boleh lah tengok online macam saya..peace..
             

       

12 kaki blogger komen:

luqman zakaria said...

kelakar kan time hantu tuh snap gambar..haha~!

aisyah humaira' said...

DAH seminggu jadikan lagu blog niera :) hik3..so sweet! suka dgr suara sam :)
tak sempat lagi nak tgk cter tu..sob3 :(

Tinta Hatiku said...

hye sye tag awak kat sini: ^^

http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-blogwalking-tambahkan-follower.html

jom la join :D

dyabunga said...

best ke?ada yg ckp citer tu xbest..xberapa phm jln cerita..huhuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh ea? tak tgk lg.

LiNda said...

linda tak tengok lagi movie ni sebab macam tak best je.Hihi..

Sally Yatiey said...

Best cerita ni. hehe. Suka lagu tu. :D

nuha ahmad said...

dah tengok jugak.. hehe seronok dapat tengok view korea jugak hihi

Kesuma Angsana said...

best ye citer ni...

Miss NR said...

Assalamualaikum..akak, saya tag akak dalam GA ni :-

http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

Harap akak boleh join ye? :D

Hanif Idrus said...

best cerita ni yek...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

lagu dyew best =)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com