Wednesday, 27 June 2012

Wordless Wednesday#11 (Jodoh)

Assalamualaikum..

Tengah-tengah malam ni...mood seperti biasa ..jiwang-jiwang kekaratan,,hahaha.tak de kena mengena langsung dengan topik kan..hikhik,So,dari daku terus tersasar topik jom lets check it out Wordless Wednesday untuk minggu ini...



Renung-renungkan(^_^)



     

15 kaki blogger komen:

FaFa EhA said...

ececehhh.. jiwang dye hahaha :P

deno said...

jodoh tuhan yg tentukan :)

ProfHariz said...

Semoga cik akma cepat2 bertemu jodoh ;p

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

btul;)

maszull said...

assalamualaikum aidatul....betul tu jodoh itu tetap akan jua walau bagaimana pun jodoh itu perlu juga dicari...;)

NAL said...

Kita hanya mampu merancang, ALLAH juga yg menentukan. Jika dia adalah anugerah jodoh ALLAH buat kita, terimalah dengan penuh kesyukuran kerana masih ada orang yg tidak menemui jodohnya.

KY said...

betul tu, macam mana pun kita elak atau kita tarik semuanya takkan jadi, kalau itu sudah ditentukan

Che Rosliza Che mat said...

Betul tue...Akak suka kata2 tue...ada maksud yg tersembunyi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ye,btol tu.

Yumida said...

betul tu sis..andai ada jodoh..terpisah lautan hindi pn bisa kok ketemu jua..haha

محمد شهريل القنيطري said...

betol jodoh memang telah ditentukan oleh ALLAH..namun kita sebagai manusia ttp harus berusaha... ;)

Apple said...

semakin jiwang.. Lol.

hairy said...

jodoh dh ditentukan semua cuma xsmpai msa ja lg..hehe

Masha Meisters said...

betul tu...kesimpulanyer? hehe

cik Lilis said...

like :D

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com