Friday, 29 June 2012

Review Blog:Mereka Sporting II

Assalamualaikum..

Malam ni daku teruskan lagi sesi review blog yang kedua bagi mereka yang amat sporting..Yang belum berkesempatan untuk lihat sesi review yang pertama boleh klik di SINI SINI..Kali ni,daku akan review 5 lagi blogger yang sangat sporting..So,jom mulakan sesi review..

1)http://bwerking.blogspot.com/
    Bwerk!!!
  • Tuan blog ni lebih di kenali sebagai Mr Apple..Jangan marah ye empunya blog..ahak..
  • Blog Apple pun kemas je..
  • Blog  Apple ni ada banyak tip..
  • Tuan blog ni suka post entry yang menguji minda..hakhak.So,memang teruji lah korang kalau masuk blog Apple ni..
2)http://lokmanramli.blogspot.com/

      INFINITY.
  • Blog Lokman ni bertemakan Animasi..
  • Widget blog kira okey sebab tak de widget yang tak sepatutnya
  • Saya cadangkan Lokman letak blog archive tu dalam scroll bar..Nampak lagi kemas..
  • Then,ada lagu.Tapi boleh pause..Kira okey senang nk pause kalau tak nak dengar..
3)http://aboy-ensem.blogspot.com/

       Antara vertikal dan lateral

  • Blog Aboy bertemakan warna hijau.Sungguh mendamaikan gitu...hikhik
  • Suka banner yang bawah header blog Aboy..sangat-sangat menarik..
  • Sidebar kemas dan teratur..yang lain semua okey dan okey..hoho
4)http://pape-jer.blogspot.com/

     Zon Permaisuri Chomel™
  • Tema blog ni Black dan pink..
  • Background cantik..suka amat..
  • Sidebar kemas dan di susun dengan rapi..
  • Header pun cantik,suka sangat-sangat.
5)http://lindaannur2008.blogspot.com/

       Full HouseNwife~~
  • Header blog akak ni pun cantik.Gambar satu family..Lagi-lagi ada gambar anak-anak yang comel..sungguh awesome..
  • Sidebar pun di susun kemas..
  • Background pun sesuai dengan tema..
  • Yang penting semuanya okey je..hee
So,korang-korang semua..jom lah kita terjah blog-blog di atas ini.Tak rugi untuk boleh menambah rakan.Yang saya pasti,mereka sporting semua nya..Jom terjah ..hikhik,,

7 kaki blogger komen:

Alieza Dayasari said...

sat noh.. mau terjah ini blog semua. haaaaaaa
terabut plak ayat. mcm mana jadi cikgu.

Diyana Haryani said...

http://celotehbudakbushuk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Misz Mieza said...

I'm so touched! TQ dear GPP yang rajin mereview blog2 kitorang.. I lap u! Hehehe.. ;)

zaxx said...

bagus la miss pecinta pink ni.. wat review blog blogger lain..:) at least dpt gak terjah blog2 lain..

Linda Wahed said...

hahahaha...
kempas kempis idung ni....
my one also here...
kihkihkih...
Adik Pecinta pink...
Tankyu ye...
Glamer jap my pamily tu...
tersipu sipu malu daku ini... ;)

Apple said...

Aiseyman Admin Pencinta Pink.. Terima kasih banyak2 sebab review blog Bwerk. Rasa nak telan balik muntah sendiri bila dapat review ni. Terima kasih. Hoho..

Aboy93 said...

Hye... sori lambat komen.. hehehe.. jarang online.. terima kasih tau sbb review.. btw, you are the first blog that review my blog.. Thanks

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com