Sunday, 17 June 2012

Hadiah Dari Blogger Hazwan Hairy

Assalamualaikum,,

Hari ni saya nak post pasal saya dapat Hadiah dari blogger Hazwan Hairy.Ingat tak hari tu saya ada join contest CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY..kalau korang tak ingat??buat-buat je ingat tau tau..hikhik.Actually,dah dapat hadiah ni, hari Rabu lagi dah.Cuma Saje daku simpan dulu entry ni.Nak simpan kasi panas dulu..hakhak..

Dalam contest ni saya dapat tempat ke-8..So,nak tau saya dapat hadiah ape?jom lets check it out gambar-gambar kat bawah ni okey(^_^)



Saya dapat hadiah sebuah komik,penanda buku dan sijil penghargaan.sungguh awesome..



Penanda buku limited edition..Fuhh..smart kan..



Ni yang paling penting..lain dari lain..dapat sijil tuh..simpan elok-elok dah sijil ni..First time join contest dapat sijil penghargaan kan..

Apa-ape pun..ribuan terima kasih saya ucapkan pada Hairy dan penaja contest ni,,Lain kali buat contest lagi eh..Nak join lagi..hikhik..Okey lah korang..jumpa lagi next entry ..daaa


             
   

18 kaki blogger komen:

Anis Nisa said...

wahh..ade sjil pnghargaan ni..:)

Ikhwan Suhaimi said...

Gile Kentang ade sijil bagai.

Btw tengs 4 visit me before ~
N i'm oficially one of your follower now :)

KorN said...

tahniah buat kamu miss pink

hairy said...

eh2!!! dah entrykan lah..haha....aummm terima kasih tau..smpn sijil tuh elok2 klo ada rezeki nnti hery nk wat ghatering semua pemenang...amin

aisyah humaira' said...

tahniah ! :D

Siti Shaera Salleh said...

waaaa .. best ada sijil .. ^^

P#eoniX said...

wah!!!tahniah...siap dapat sijil lagik...hehheh...

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa, hehe. Siap dengan sijil lagi. :D

ana fatihah said...

wah2..tahniah.jeleslaa.
kongsi boleh.hehe :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

perghhhhhhhhhhhhhh tang sijil tu cik eyla geramm ! jelessss kahkahkah

kaishin said...

wah dapat sijil..memang lain dari yg lain ni hehe..tahniah :D

Cik Eyra said...

wahhh.menariknya ^^

Tinta Lana said...

Salam :)

Wahh..memang lain dri yg lain, siap ada sijil! hehehe, tahniah ya! >_<

SP (spudinpunya) said...

untung ler :)

CikMunBlogger said...

huhu . tahniah !
comel je penanda buku tuu , hehe

gee azie said...

wahhh bestnye dapat adiah.... :)

~MiZz Atie ZieYa~ said...

sempoi ada sijil

nawza said...

best tak terkira la tu..hehehe. Yang paling gempak ada sijil memang ohsem!

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com