Friday, 29 June 2012

Mereka Sporting

Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua..Seperti yang di janjikan semalam,pada mereka yang sangat sporting dengan menjawab soalan di entry yang INI  saya akan review blog mereka..Ternyata memang semuanya sangat-sangat sporting belaka..Kesemuanya ada 23 orang yang sangat sporting menjawab.Seperti yang di janjikan semalam juga,saya hanya menerima jawapan setakat pukul 5 pagi tadi sahaja..Daripada 23 mereka yang sporting itu,saya menerima 15 sahaja yang menjawab sebelum pukul 5..Selebihnya menjawab,selepas pukul 5..


1)http://pinkylady687.blogspot.com/
2)http://theshortylea.blogspot.com/
3)http://pinkyaina.blogspot.com/
4)http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/
5)http://etyhanafiah.blogspot.com/

6)http://bwerking.blogspot.com/
7)http://lokmanramli.blogspot.com/
8)http://aboy-ensem.blogspot.com/
9)http://pape-jer.blogspot.com/
10)http://lindaannur2008.blogspot.com

11)http://fafaeha.blogspot.com/
12)http://eimah2328.blogspot.com/
13)http://dhiaadawiyah.blogspot.com/
14)http://nuansapengembara.blogspot.com/
15)Cik Hawa Eman(tak dapat detect link)


Mereka-mereka ini,saya akan review di entry berikutnya..Apa-apa pun,korang semua sangat sporting untuk menjawab..Pada yang saya tak review,jangan kecik aty,,hikhik..Nanti,ada lagi..korang cuba lagi..hee..Peace(^_^)

Oppss,lupa pulak..semua memang mata hebat sebab jawab dengan betul I CANT SLEEP..hehe..

9 kaki blogger komen:

KY said...

KY baru jawab pagi tadi heeee...nak buat macam mana kan? dah baru on laptop pagi..

eyqa said...

alaaa, bruon lappy..
if x,dh jwb dah..

Azza Afdzal said...

bru je tengok mcm ane nk jwb ney hahahaa

Diyana Haryani said...

http://celotehbudakbushuk.blogspot.com/2012/06/speacial-giveaway-by-aiman.html

Jemput join

missha said...

ala..tak sempat ..hehe :)

Ety said...

ehh ada nama Ety. Ya Allah, baru perasan :D

dhia adawiyah said...

wahh !! dapat lahh .. terima kasihh !..

Misz Mieza said...

Oh! Tersenarai! Tak perasan pun sebenarnya ada P/S kat bawah entri teka ayat tu.. Btw! Thanks! ^_^

Pinky Aina said...

Woo! Terkejut jgk kwn antr ,msj ckp entry akk ada nama link sy. sbb 2 hari ni x online. Tgok2 bangga pon ada. thanks ya akk.Lov u

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com