Tuesday, 26 June 2012

Buffered Earning Muncul Lagi

Assalamualaikum..

Selamat Hari Selasa Warga Blogger..Rasanya dah lama tak post entry pasal Nuffnang kan .So,hari ni memang tepat pada waktunya lah kan daku nak post entry pasal Nuffnang..Sebab apa tau tau.sebab blog Gadis Pecinta Pink dapat Buffered earning lagi..Yeahhh..suka sangat-sangat..Terima kasih Nuffnang sebab pilih blog saya..Sayang Nuffnang Lebih-lebih..hakhak..

Sepanjang 2 bulan ni dah dapat 3 buffer earning..Alhamdulillah,walau tak banyak sedikit pun daku tetap syukur..Dapat lah tambah pendapatan Nuffnang ni kan..Satu dah jadi metered Earning..Dua lagi  kempen BE masih berjalan kat blog GPP sekarang ni..



Untuk kali ni saya dapat Buffered Earning U Mobile Unlimited Mobile Internet..So,nanti kalau kawan-kawan nampak iklan tersebut klik-klik tau..Hikhik..Nanti kita belanja gula-gula..hehe



Then,alang-alang kan..Kalau korang nampak iklan Celcom SOX Drum & Bass klik klik lah jugak tau tau..hehe..

           

Lastly,terima kasih kat semua yang selalu klik-klik Nuffnang untuk saya..Terima kasih,teima kasih dan terima kasih sebab setiap minggu earning Nuffnang saya pasti ada dari klik korang jugak kan..So,banyak-banyak terima ksih tau tau..


       

20 kaki blogger komen:

9n0L4 said...

waaaaaaa. tak pernah pun dapat. huhu. tahniah. ;)

ahsfantasy24 said...

rezeki..
tahniah ^^

Noor said...

wah..tahniah..masih merangkak dlm nuffnang ni..hihi..

MISS Z BERCELOTEH said...

TAHNIAH!!!! hehehe
miss z tumpang gembira

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah tahniah awakss.

zikron said...

seronok la yer...kongsi la tip sikit mcmna nk dapat..

Cintaku Tihani said...

pasni ari2 nak klik mr nuff kamoo. kamoo pn klik nuff saya taw..

Siti Fatimah Fuzz said...

wah...untung la...cik siti nak tnya sikit...mcm mana nak dapat CTR tuu??

Masha Meisters said...

bestnyer...tahniah :)

Azza Afdzal said...

tak pandai lgsg la pasal nufnang ney...

Nor Zilla Sensei said...

tahniah la..nanti klik yang kita pulak ea.hehee

لين Si Pipi Merah said...

lupa password..lama dah tak bukak... U_U

hairy said...

wahh tahniah! hery xpnh dpt...ahaha

Deq's Qienz said...

tahniahh sis, caiyok² smg btambah lagi keuntungannya :)

shida'R said...

bahagia kan bila dapat nuffng..hehee tahniah..jom blogwalking =)

Mohd Billy said...

blh bg tips?hehe..
jebat rajin sedekah nuff hehe..

Rosalia said...

tahniah :)

Ummiega said...

Alhamdulillah... semoga Allah tambah lagi dan lagi...

rAIHan said...

tahniah. nnt boleh share tips..hehe

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, murah rezeki GPP nih.. =)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com