Tuesday, 5 June 2012

Review Blog Syakirah Rashid

Assalamualaikum..

Dengan kesempatan yang ada beberapa minit ni kerana tahap masa yang memang limited edition sudah..Jadi dengan masa yang beberapa minit ni Saya nak review blog Syakirah Rashid sebab beliau dah berjaya jawab teka teki saya dengan tepat..Tiada salah langsung..Hebat-hebat..hikhik

               KLIK SINI            

Kat bawah ni biodata Syakirah yang saya Kopi milo dari blog Kiera.hakhak(^_^)

           
  • Norsyakirah binti mohd rashid
  • jempol, n9
  • 9 April


Blog Kiera ni bertemakan purple..Sangat-sangat lah awesome..Sejuk je mata memandang..Tambahan lagi blog Kiera pun loading cepat.Tak payah tunggu lama-lame..Cepat je loading tau tau tau..Gadget pun di susun kemas dan rapi..So,memang cantik..Dari 5 STAR saya Beri 4.5 STAR .kihkih..

So,korang ape lagi..Moh jenguk blog kira ni okey..Serbu ramai-ramai(^_^)




       

3 kaki blogger komen:

Ayeen Azmi said...

blog akak cun lah ! hehe..ain tag akak akmal eh

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy follow awk dri team follow back ameer corner...

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

jmput lerr ke blog shippy ye :)

cik kiera said...

ehh , entry pasal kite la . tengs akak :))

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com