Wednesday, 27 June 2012

"SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ"

Assalamualaikum..

Setelah Beberapa Hari tak join segmen..hari ni daku gagah kan diri nak join ...hakhak..So,nak join segmen saudara Nasz kita ni..Setiap bulan kot daku join bloglist Nasz ni sejak bergelar blogger ni..Tak pernah miss lagi untuk join..Korang nak join boleh klik link kat bawah tuh okey..

        
             KLIK UNTUK JOIN


"Mengapa saya suka terjah dan baca blog Nasz?"
Saya suka terjah blog Encik Nasz sebab blog beliau merupakan salah satu blog pilihan saya..Harus terjah hari-hari..Ada informasi terkini,blog pun santai je,yang penting suka gaya penulisan beliau..Tambahan lagi,Encik Nasz sangat rajin komen entry dan blogwalking (^_^)

Due date:27hb Jun 2012 jam 10.00 malam.

So,sempat lagi kalau korang nak join okey(^_^)

9 kaki blogger komen:

siti naqiah said...

yang ini ke dear ??

NASZ said...

Thanx sudi join. saya dah letak link awak di Bloglist Julai 2012. Boleh check ye?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

pha is said...

datang membalas kunjungan disini...

rAIHan said...

datang membalas kunjungan..thanx singgah blog raihan..^^

Mieya Atiera said...

Mieya singgah balas disini :) Terima kasih sudi singgah blog Mieya,

fizafantagirO said...

Singgah sini :)

super CB said...

singgah sini :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

Mrs.BuduBilis said...

salam. singgah dari segmen yang sama :D



jom ke blog sy :D
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

Mohd Billy said...

salam.. dr segmen nasz
http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com