Saturday, 30 June 2012

Pengumuman:Peserta bertuah Segmen Bloglist Julai Pecinta Pink

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.akhirnya tamat sudah Segmen Bloglist Julai Pecinta Pink.Jutaan Terima kasih saya ucapkan buat semua yang sudi melapangkan masa untuk menyertai segmen saya pada kali ini.Sesungguhnya,saya amat terharu dengan sokongan yang di beri oleh anda semua..Lebih daripada 50 penyertaan telah saya terima dalam masa 3 hari segmen ini berlangsung..Sangat di luar jangkaan,saya hanya target 30 orang sahaja.Tapi,lebih dari yang di sangkakan..syukur sangat.Ternyata anda semua sangat-sangat sporting dan supportive..

Seperti yang di janjikan,saya akan memilih 2 penyertaan terawal dan 2 penyertaan terakhir untuk di review blog dan 2  lagi yang bertuah untuk di sticky post selama 8 jam untuk di promosi blog mereka.Memandangkan sambutan di luar jangkaan saya,saya memutuskan membuat tambahan sebanyak 1 kuota lagi dan menjadikan 3 penyertaan terawal dan 3 penyertaan terkakhir serta 3 orang bertuah akan di pilih untuk sticky post.Pemilihan 3 orang bertuah ini akan di buat menggunakan khidmat random org supaya tiada keraguan atau pilih kasih..hakhak..

Senarai bloglist Julai akan di masukkan secara berperingkat mulai malam ini,,Nanti korang boleh check kat sidebar dalam bloglist Julai..Korang boleh check mulai esok,kalau ada tertinggal blog korang tolong inform eh..sebab ada 63 blog..takut saya tercicir nanti.Manalah tahu kan..Hikhik..

So,untuk tahu 3 penyertaan terawal dan 3 penyertaan terakhir boleh klik dekat SENARAI BLOGLIST JULAI PECINTA PINK.Dekat Senarai tu juga,korang boleh lah blogwalking okey.Tambah-tambah kawan baru..tambah-tambah trafik blog korang..

Next,saya nak umum kan 3 orang yang bertuah untuk promosi blog di sticky post selama 8 Jam..Pemilihan dibuat menggunakan random org..Jom kita tengok siapa yang kena...Jeng jeng jeng..


32)http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-pecinta-pink.html



8)http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html


23)http://www.munviolettaxious.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Bagi,3 penyertaan terawal dan terakhir blog anda akan mula di review mulai minggu hadapan.Jadi nanti kan,entry dari saya minggu hadapan okey..Manakala,pemenang sticky post promosi blog akan di lakukan setelah selesai sesi review blog..

Pada yang tidak berjaya,jangan lah anda berasa kecil hati kerana anda semua tetap akan masuk ke bloglist Julai saya selama sebulan..yeahhhh..suka tak?suka tak?hakhak.Insyaallah akan selalu blogwalking blog korang jika masa mengizinkan..

Jadi,korang jangan lupa tau,jenguk senarai bloglist Julai dekat SINI SINI SINI..korang blogwalking lah okey..kenal-kenal satu sama lain..Lastly.ucapan ribuan terima kasih sekali buat semua yang sudi memeriahkan segmen saya kali ini.Insyaallah,nanti buat lagi..hikhik..


     

34 kaki blogger komen:

لين Si Pipi Merah said...

sama-sama... ramai yang saya cik pencinta pink nie.. jazakillah khair.. :)

Siti Fatimah Fuzz said...

kalau yg tengah2 tak leh ka di review???heheh...main2 ja.....thanks tau..sbb review blog cik siti tadi.....^_^

lavera said...

waaahhh ~ tahniah-II .. :)

huda said...

tahniah akma, wah lebih had ni. its ok, means segmen akma mendapat sambutan, alhamdulillah. Tahniah sekali lagi, teruskan bersegmen...

^_^

NURYUMMYCOKLET said...

yeah.... hihihi.. tq.... thanx... ;-)

akhirnya..dpt jgak masuk dlm list.. thanx bnyk2..

Waalid5035 ™ said...

fuhh...ramainye join..musim kejar follower ke?ahaks..apekan daya,waalid kelambatan..huhu...


Apepun..tahniah buat yang bertuah..^_^

pssst..random.org tu leh caye ke?haha..(jeles ni....)

CikMunBlogger said...

saya ke tu ? hehe . tahniah for me . ceyt . haha . thanks . lebiu . muah muah ! XD

hairy said...

tahniah buat mereka...hehe

aisyah humaira' said...

alaaaaa..knp tak de nama niera??? :(
huwaaa..nak nangis la macam ni..asyik tak bertuah je :(

hik3..gurau :D
btw,TAHNIAH KEPADA PEMENANG !!!
BESTNYA DIREVIEW :)

Nizam Erul said...

ehh saya ker tu ?
wahh tak sngka pulak .
mekasihh

Yumida said...

tahniah pd pemenang...slmt berkenalan :)

FaFa EhA said...

tahniahh syg2 sekalian hehehhee

Che Rosliza Che mat said...

TAHNIAH KEPADA YG BERTUAH HEHEHE

Apple said...

Haha.. nanti blogwalking kat blog2 yang ditunjukkan.

syazana amira said...

alamak.. x bertuah.. hihi..

papepun, tahniah pada yang bertuah :D

Alieza Dayasari said...

tahniah kpd yg menang erk... bravo.. ehh bukan menang. yg bertuah... haaaaaaa

kaishin said...

tahniah kepada yg bertuah hehe :D

LaLa mhdnor said...

hai awak, nak free domain x? jom singgah blog saya :)

Deq's Qienz said...

congratz pda pemenang..

Michelle Hopell said...

bagui naaa .. hihi~
nanti BW .. thanks jugak utk akma :)

Natasha said...

dah terlambat sehari )=

Kesuma Angsana said...

tahniah pd pemenang ye.. x done nak join le ari tu

cik sally said...

salam
baru nk join..da abis ke hehe..alahai

Miss NR said...

Assalamualaikum..congrats kepada pemenang! Waah, 63 orang join dalam masa 3 hari?? akak, bagilah tips sikit macam mana nak buat segmen kita ramai yang join...huhu! Segmen saya tu pun baru je berapa orang yang join...sedih :'(
#Hope boleh bagi tips...hihi thanks!

Si Matatajam said...

Tahniah pada yg Bertuah tu.. Done follow here dik...

9n0L4 said...

alaaaaa. tak sempat pun nak join. huhu.

NAL said...

ala terlepas lak..tahniah untuk semua..

MyMy said...

alamak..
terlepas pandang pula ada segmen..
congrats for the winner..
jemput join bloglist kita juga :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yek pada yang bertuah n menang tu !

Hanif Idrus said...

lama tak singgah sini!

puteri cahaya said...

hai awak! jalan2 sini.. baru baca pasal ni.. =( kt nak buat invitation ni. jemput masuk 1st giveaway kt!! =)

http://cahayahappiness.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-cik-puteri-cahaya.html

Linda AnNur said...

tahniah semua..
Pink akak nak jemput join segmen
http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

lynn kamarul said...

singgah sini. tak sempat nak blogwalking akhir2 ni. review kejap2 je ni

elyna mirsada said...

conrats utk yg menang =)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com