Saturday, 30 June 2012

Pengumuman:Peserta bertuah Segmen Bloglist Julai Pecinta Pink

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.akhirnya tamat sudah Segmen Bloglist Julai Pecinta Pink.Jutaan Terima kasih saya ucapkan buat semua yang sudi melapangkan masa untuk menyertai segmen saya pada kali ini.Sesungguhnya,saya amat terharu dengan sokongan yang di beri oleh anda semua..Lebih daripada 50 penyertaan telah saya terima dalam masa 3 hari segmen ini berlangsung..Sangat di luar jangkaan,saya hanya target 30 orang sahaja.Tapi,lebih dari yang di sangkakan..syukur sangat.Ternyata anda semua sangat-sangat sporting dan supportive..

Seperti yang di janjikan,saya akan memilih 2 penyertaan terawal dan 2 penyertaan terakhir untuk di review blog dan 2  lagi yang bertuah untuk di sticky post selama 8 jam untuk di promosi blog mereka.Memandangkan sambutan di luar jangkaan saya,saya memutuskan membuat tambahan sebanyak 1 kuota lagi dan menjadikan 3 penyertaan terawal dan 3 penyertaan terkakhir serta 3 orang bertuah akan di pilih untuk sticky post.Pemilihan 3 orang bertuah ini akan di buat menggunakan khidmat random org supaya tiada keraguan atau pilih kasih..hakhak..

Senarai bloglist Julai akan di masukkan secara berperingkat mulai malam ini,,Nanti korang boleh check kat sidebar dalam bloglist Julai..Korang boleh check mulai esok,kalau ada tertinggal blog korang tolong inform eh..sebab ada 63 blog..takut saya tercicir nanti.Manalah tahu kan..Hikhik..

So,untuk tahu 3 penyertaan terawal dan 3 penyertaan terakhir boleh klik dekat SENARAI BLOGLIST JULAI PECINTA PINK.Dekat Senarai tu juga,korang boleh lah blogwalking okey.Tambah-tambah kawan baru..tambah-tambah trafik blog korang..

Next,saya nak umum kan 3 orang yang bertuah untuk promosi blog di sticky post selama 8 Jam..Pemilihan dibuat menggunakan random org..Jom kita tengok siapa yang kena...Jeng jeng jeng..


32)http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-pecinta-pink.html



8)http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html


23)http://www.munviolettaxious.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Bagi,3 penyertaan terawal dan terakhir blog anda akan mula di review mulai minggu hadapan.Jadi nanti kan,entry dari saya minggu hadapan okey..Manakala,pemenang sticky post promosi blog akan di lakukan setelah selesai sesi review blog..

Pada yang tidak berjaya,jangan lah anda berasa kecil hati kerana anda semua tetap akan masuk ke bloglist Julai saya selama sebulan..yeahhhh..suka tak?suka tak?hakhak.Insyaallah akan selalu blogwalking blog korang jika masa mengizinkan..

Jadi,korang jangan lupa tau,jenguk senarai bloglist Julai dekat SINI SINI SINI..korang blogwalking lah okey..kenal-kenal satu sama lain..Lastly.ucapan ribuan terima kasih sekali buat semua yang sudi memeriahkan segmen saya kali ini.Insyaallah,nanti buat lagi..hikhik..


     

52 kaki blogger komen:

لين Si Pipi Merah said...

sama-sama... ramai yang saya cik pencinta pink nie.. jazakillah khair.. :)

Siti Fatimah Fuzz said...

kalau yg tengah2 tak leh ka di review???heheh...main2 ja.....thanks tau..sbb review blog cik siti tadi.....^_^

lavera said...

waaahhh ~ tahniah-II .. :)

huda said...

tahniah akma, wah lebih had ni. its ok, means segmen akma mendapat sambutan, alhamdulillah. Tahniah sekali lagi, teruskan bersegmen...

^_^

NURYUMMYCOKLET said...

yeah.... hihihi.. tq.... thanx... ;-)

akhirnya..dpt jgak masuk dlm list.. thanx bnyk2..

Waalid5035 ™ said...

fuhh...ramainye join..musim kejar follower ke?ahaks..apekan daya,waalid kelambatan..huhu...


Apepun..tahniah buat yang bertuah..^_^

pssst..random.org tu leh caye ke?haha..(jeles ni....)

CikMunBlogger said...

saya ke tu ? hehe . tahniah for me . ceyt . haha . thanks . lebiu . muah muah ! XD

hairy said...

tahniah buat mereka...hehe

aisyah humaira' said...

alaaaaa..knp tak de nama niera??? :(
huwaaa..nak nangis la macam ni..asyik tak bertuah je :(

hik3..gurau :D
btw,TAHNIAH KEPADA PEMENANG !!!
BESTNYA DIREVIEW :)

Nizam Erul said...

ehh saya ker tu ?
wahh tak sngka pulak .
mekasihh

Yumida said...

tahniah pd pemenang...slmt berkenalan :)

FaFa EhA said...

tahniahh syg2 sekalian hehehhee

Che Rosliza Che mat said...

TAHNIAH KEPADA YG BERTUAH HEHEHE

Apple said...

Haha.. nanti blogwalking kat blog2 yang ditunjukkan.

syazana amira said...

alamak.. x bertuah.. hihi..

papepun, tahniah pada yang bertuah :D

Alieza Dayasari said...

tahniah kpd yg menang erk... bravo.. ehh bukan menang. yg bertuah... haaaaaaa

kaishin said...

tahniah kepada yg bertuah hehe :D

LaLa mhdnor said...

hai awak, nak free domain x? jom singgah blog saya :)

Deq's Qienz said...

congratz pda pemenang..

Michelle Hopell said...

bagui naaa .. hihi~
nanti BW .. thanks jugak utk akma :)

Anonymous said...

dah terlambat sehari )=

Kesuma Angsana said...

tahniah pd pemenang ye.. x done nak join le ari tu

cik sally said...

salam
baru nk join..da abis ke hehe..alahai

Miss NR said...

Assalamualaikum..congrats kepada pemenang! Waah, 63 orang join dalam masa 3 hari?? akak, bagilah tips sikit macam mana nak buat segmen kita ramai yang join...huhu! Segmen saya tu pun baru je berapa orang yang join...sedih :'(
#Hope boleh bagi tips...hihi thanks!

Si Matatajam said...

Tahniah pada yg Bertuah tu.. Done follow here dik...

9n0L4 said...

alaaaaa. tak sempat pun nak join. huhu.

NAL said...

ala terlepas lak..tahniah untuk semua..

MyMy said...

alamak..
terlepas pandang pula ada segmen..
congrats for the winner..
jemput join bloglist kita juga :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yek pada yang bertuah n menang tu !

Hanif Idrus said...

lama tak singgah sini!

puteri cahaya said...

hai awak! jalan2 sini.. baru baca pasal ni.. =( kt nak buat invitation ni. jemput masuk 1st giveaway kt!! =)

http://cahayahappiness.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-cik-puteri-cahaya.html

Linda AnNur said...

tahniah semua..
Pink akak nak jemput join segmen
http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

lynn kamarul said...

singgah sini. tak sempat nak blogwalking akhir2 ni. review kejap2 je ni

elyna mirsada said...

conrats utk yg menang =)

Anonymous said...

Keep on ᴡorking, great job!

Anonymous said...

Beⅽause tһe admin of this web site іs wоrking, no question ѵery shortly іt wiⅼl bе well-known, dսе
to its quality cοntents.

Anonymous said...

Gгeat gooԁs from you, man. I havе кeep in mind your stuff pior tо ɑnd you are simply toߋ ցreat.

I reaⅼly liқe what you hɑve bought rіght here, certainly
loke what уoս are stating ɑnd tthe wway Ԁuring whiⅽh you sɑy it.

You mɑke it enjoyable and yⲟu continue to taқe care off to stay iit wise.

Ι can't wait tο read mᥙch moгe from you. Thiis
iis rеally a wonderful website.

Anonymous said...

Howdy, I think your site could possibly be having web browser compatibility issues.
When I tke a look at your web site in Safari, it looks fine
however when opening in I.E., it's got some overlapping issues.
I jyst wanted to give you a quick heads up! Besides that, excellent blog!

Anonymous said...

What i dо not realize іѕ in fact how you ɑrе not reɑlly a lot more smartly-favored tһan you
might Ƅe right now. You're vеry intelligent.
Үou realize thus signifiϲantly in relation to thiѕ subject, produced me in my opinion consiɗer it from numerous
varied angles. Іts ⅼike women ɑnd men dⲟn't sеem to be involved еxcept it is
something to accomplish wіth Lady gaga! Үoᥙr
own stuffs outstanding. Alwayѕ maintain it սp!

Anonymous said...

Asking questions are in fact good thing iif you are not understanding something fully, however this post gives nice
understanding yet.

Anonymous said...

Hey there! Do you know iff they make any plugins to assist with SEO?

I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords
but I'm not seeing very good success. If you knoww of any please
share. Many thanks!

Anonymous said...

I'm impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that's
both educative and amusing, and leet me tell you, you've
hit the naiil onn thhe head. The issu is something too
few people are speaking intelligently about. I am very happy I stumbled aross this in my hunt for something relating too this.

Anonymous said...

I am sure this paragraph has touched all tthe
internet visitors, itss really really fastidious paragraph on building up new web
site.

Anonymous said...

Heeya terrific blog! Does running a blog similar to this take a great deal of work?
I have no knowledge of coding however I was hopin to start my own blog soon. Anyways, should
you have any recommendations or tips for nnew blog owners please share.
I know this is off subject however I simply had to ask.
Appreciate it!

Anonymous said...

I believe what you published made a ton of sense.
But, what about this? sppose you added a little information? I am not saying your content is
not solid., bbut what if you added a headline that makes people desirre more?
I mean "Pengumuman:Peserta bertuah Segmen Bloglist Julai Pecinta Pink" is a ljttle
plain. You could peek at Yahoo's home page and see how they create news headlines to get
viewers to click. You mighht add a video or a related picture or two to get readers
interested about everything've written. Just mmy opinion, it
woyld make your posts a little bbit more interesting.

Anonymous said...

Excellent post. I was checking constanntly
this blog and I am impressed! Extremely usefl info particularly the last pawrt :
) I care for such info a lot. I was seeking this certain information for a very
long time. Thank yyou and good luck.

Anonymous said...

I am extremely inspired wwith your writing abilities and also with the
format for your weblog. Is that this a paid topic or
did you moddify iit your self? Either way stay up the excellent high quality writing,
itt is uncommon to see a nic blog like this one nowadays..

Anonymous said...

Today, I went to the beachfron with my children. I found a sea shell and gave iit to
my 4 year olld daughter aand said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her eaar and screamed.
There was a hermit cdab inside and it pincxhed heer
ear. She never wants to go back! LoL I knkw this
is totally off tolic but I hadd to tell someone!

Anonymous said...

Keep on working, great job!

Anonymous said...

Greetings! Quick question that's totally off topic.
Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks
weid when viewing from my iphone 4. I'm trying to find a template or plugin that might be able to fix
this issue. If you have any recommendations, please share.

Thank you!

Anonymous said...

We're a gaggle of volunteers and starting a brand neww scheme
in our community. Yourr website provided us with valuable information to work on. You've done an impressive process
and our whole community shall be thankful to you.

Anonymous said...

Excellent blog you've got here..It's hard to find quality writing like yours nowadays.
I truly appreciate individuals like you! Take care!!

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com