Thursday, 7 June 2012

Peluang Kerja Dengan Nuffnang

Assalamualaikum..

Hari ni saya muncul kembali setelah semalam dan kelmarin menghilang kan diri sebentar.Bagi yang belum tahu,actually saya tenggelam timbul dalam dunia blogging buat masa ini akibat kekangan masa yang amat-amat limited edition.Saya sekarang sedang menghadapi peperiksaan akhir semester 4.Ni pun jenguk blog sekejap je boleh akibat kerinduan amat sama blog pink ni..hukhuk..Jadi,di kesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada yang masih singgah di blog saya ni.Insyaallah selepas 10 Jun saya akan blogwalking dan jejak kasih kat blog korang semula okey..I promise you all my dear..hohoho.

Okey berbalik semula kepada tajuk entry saya  'Peluang Kerja Dengan Nuffnang',Actually dua hari lepas dapat email dari Nuffnang yang bertajuk  We Are Hiring! (Community/Talent Executive).Maknanya kat sini pihak Nuffnang menawarkan jawatan kosong untuk Talent Excecutive.Wow,bunyi macam best kan..Kalau dapat kerja ni boleh bekerjasama dengan blogger yang famos amous macam Yuyu Zulaikha,Hanis Zalikha,Cik Epal .Yeahhh..I like lah sangat kan..Blogger kesukaan saya semua tuh..Lagi satu dapat jugak terlibat aktiviti media..Fuhh,glamour you all I nanti..hahaha..Tapi apakan daya saya tak boleh nak apply sebab sedang belajar lagi..kihkih..hanya boleh berangan je buat mase ni..

Korang ada yang berminat nak kerja dengan Nuffnang?Korang kalau minat boleh apply tau tau..Tapi ikut lah syarat-syarat di bawah ni okey(^_^)
   
Requirements:
  • Candidates must possess at least a "A" Level/Pre-U, Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree in any field    
  • Fresh graduates are welcome to apply
  • Must be between the age of 22 - 28 years old
  • Must be able to write and converse fluently in English
  • Articulate, with good communication and presentation skills
  • Self-motivated, target driven and able to work independently
  • Must possess some knowledge of social media
  • Good team player with a proactive attitude
  • Dynamic, bubbly and have passion for the media industry
  • Must be willing to work after standard working hours and on weekends when occasional events/ activities are being held
  • Application only open to citizens or PR holders
  • Must be willing to be based in Kuala Lumpur
  • Email CV (with photo) to mycareer@netccentric.com with the subject : Community/Talent Executive
  • Closing date for applicants: 15th June 2012

               

                Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community


Okey korang kalau minat cepat-cepat la hantar permohonan okey..Tapi yang pasti ikut syarat yang di beri..Okey semoga kita berjumpa lagi untuk next entry ye kawan-kawan..Papai(^_^)
       

14 kaki blogger komen:

rAIHan said...

raihan pon dapat email jugak tempoh hri..

aisyah humaira' said...

alaa..tak cukup umur..hik3 :)
btw,all the best !

steffany daph said...

woooo. best ni :D tpi sya tak dpt memenuhi syarat pula. hahaha.

Ayeen Azmi said...

besnye nuffnag ~ tapi...under year larh..huhu ~

Sally Yatiey said...

Tak cukup umur. hehe ^_^

Nurul Farain :D said...

Woo. Best nya :) Hihi. Btw , jom join GA ni -- http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

vidalsisah said...

Wow peluang terbaek tu, tp harap bersabar ya ;)

fiQRa said...

alamak, tak cukup umur lagi T_T
kenapa tak 21.. hehe

Hanif Idrus said...

dah tua...tak layak..huhuhuhu

miss myraamyra said...

mira dtg sini nk ajak akak join segmen mira..
http://missmyra0810.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-by-missmyra.html

TanpaNamaDer said...

english aku semua broken haha

kaishin said...

dapat juga email ni..erm dah terlebih umur la pulak :D

dyabunga said...

dya pun ada dpt email ni tapi lgi 6bulan baru cukup 22..haha

محمد شهريل القنيطري said...

wow..bez jgk ni.boleh dipikirkn...ermmm

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com