Tuesday, 19 June 2012

Final Exam , Cepat lah habis!!

Assalamualaikum..

Malam ni tak tahu nak post apa..semakin hari semakin kurang pulak idea ni..Aih..entah lah..Jiwa ni tak akan tenteram selagi tak habis exam Final..Ada dua lagi paper tak habis iaitu jatuh pada tanggal 23 dan 24 Jun..Lebih kurang 4 hari dari sekarang..Serius mood exam dah hilang dah..mood nak balik rumah je ni..Rindu family tercinta..Dua bulan lebih tak balik dah ni..Exam pulak kasi gap seminggu satu paper..memang mood tak de..aih,wake up girl..jangan malas-malas..ni selalu daku cakap dalam hati..Tapi,habuk pun tak de..Tak jalan juga..kihkih..

Hari ni sehari suntuk dok layan movie je..Dah berapa buah movie habis layan..Sekejap kang daku gelak..sekejap kang daku nyanyi,sekejap kang daku nangis..almaklum feeling lebih..hahaha..Kesian roomate struggle gila study daku  pulak sempat lagi gelak-gelak ,nangis bagai..Dah kesian roomate tak boleh fokus study..gara-gara kelakuan daku yang tak berapa nak betul ni..sorry ye my roomate..kihkih

Penat tengok movie,berhenti sekejap buka mukabuku jap..Baca-baca wall orang..poke orang sampai kena marah di buat nya kan kan..hehe..Dah habis mukabuku,log in blog pulak..Check-check dashboard..approve komen kalau ada lah kan..Dah puas tengok blog..log out sambung balik tengok movie..Inilah rutin daku untuk hari ni..Di penuhi dengan aktiviti-aktiviti di lawan sesawang..Baca buku..memang tak de lagi..

Oppsss..macam lari topik pulak kan,,tadi nak cerita pasal final exam sebenarnya..dah tersasar dari landasan kereta api pulak kan..hakhak..Okeylah.dua paper exam yang terakhir daku untuk semester ni ialah paper kesayangan pengarang jantung kesukaan daku..Ye serius memang suka paper ni..Paper ni agak tak memeningkan dari yang sebelum-sebelum ini:

  • Pengurusan Ekonomi Islam(23 Jun)
  • Aspek Pengurusan menurut Al-Quran dan Hadis(24 Jun)
Harap-harap dua paper ni boleh lah skor,,sebab paper lain memang outt..susah gila sampai nak nangis jawab kot..hukhuk..Okeylah korang,nak sambung tengok movie semula..papai..

             

Terima kasih sudi baca(^_^)

6 kaki blogger komen:

~MiZz Atie ZieYa~ said...

mmg..klu dekat2 nk cuti..mood cuti ja ygada..sabar222.....lgi dua paper ja..good luck

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

gudluck yer

JungRara said...

semoga berjaya awak!

Hanif Idrus said...

Nasib baik ada blog boleh luahkan perasaan...
Good luck !!

babycomel said...

relax, jgn tension2.. tenang2 selalu okey.. semoga dpt jawab paper dgn baik ;)

pOHon HiJAu said...

dear u stdy kt ne n amik kos pe??mcm boring je managment 2 hehehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com