Friday, 1 June 2012

Update Senarai Bloglist Jun

Assalamualaikum..

Akhirnya dapat jugak saya update senarai peserta untuk segmen MISI MENCARI BLOGLIST JUN.,Pada para peserta yang join boleh lah blogwalking kat semua blog di bawah ni.Tambah rakan dan eratkan ukhwah okey..Tak banyak,ada 39 orang je..Then,tengah malam nanti baru saya update anda semua kat blog list ye..Nanti check kat bloglist Jun..Kalau ada yang saya terlepas pandang,sila inform ye..

1)Nana Jay
2)Aisyah Humaira
3)Myza Diaries
4)Miss Z
5)Eintan Nurfuzie

6)Sweetsourlife
7)Fitrah Jamil
8)Amalina
9)Busyra
10)Yayahnasake

11)Nur Najwa
12)AlyaaBH
13)Syukri Mohtar
14)Huda
15)Pinkcolour82

16)Raihan
17)Nanakimie
18)Abby
19)Cik Pelangi
20)Crafty Dodot

21)Ain Vanilla
22)Yumida
23)Keli Menari
24)Mohd Lokman
25)Syafiqahkamar

26)Typing Error
27)Amy Fendi
28)Lin Acik
29)Arra Ahmad
30)Bumbumeyh

31)NurHidayah Ali
32)Diyana Haryani
33)Ayu Jean
34)Iela
35)Aneem

36)Dhiah Mardhiah
37)Eryza
38)Ain Fazlin
39)Zafirah Aidah

Apa yang saya dapat tengok masing-masing mempunyai inspirasi tersendiri  untuk berblog.Macam saya inspirasi saya untuk berblog adalah Cik Yuyu Zulaikha..Seriusly,saya minat amat dengan gaya Yuyu berblog..Very-very the sempoi..Tak Lupa juga ,saya minat amat sama blogger cantik lagi jelitawan Fatin Liyana..Make me more inspired..Lastly,terima kasih pada semua yang sudi join segmen saya ni..sangat-sangat menghargai sokongan anda,,papai..END^_^

10 kaki blogger komen:

TanpaNamaDer said...

adeh ,,, gua lupa mau join. next time tak lepas peluang hehe

rAIHan said...

thanx..=)

Abby said...

makasih dear :D

Adylia Qarissa said...

wah kene terjah 38 blog nie

kaishin said...

ada masalah teknikal sikit..tak dapat nak join :(..nak g terjah hihi

Busyra Bt Takiyudin said...

no 9!
nak tejah sorang2 ni :)

محمد شهريل القنيطري said...

wahh..ok-ok boleh terjah ni...jom ramai-ramai...

Masha Meisters said...

terjah jangan x terjah...hee

Lily said...

Review ^_^ http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-review-by-lily-group-1.html

Nurmaisarah Azmi said...

tak sempat nak join

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com