Tuesday, 12 June 2012

Demam Euro(^_^)

Assalamualaikum..

Malam ni tetiba pulak kan nak citer mengenai Euro..Nak update semalam dah kot..tapi apakan daya otak ni tepu,beku bagai ais..Sekarang ni baru cair..kihkih.Macam yang saya pernah cakap dulu saya kalau bab bola ni memang minat.Memang boleh di kategori kan Tegar..Memang minat sangat kot tengok bola.Tak kira tempatan,luar negara layan je..

So,sekarang pulak musim Euro Cup..Lagi lah tak nak lepas nak tengok kan..Rasa teruja nak tengok tu ada je..Tapi kan kan,nak tengok tak boleh.kesian kan.sob sob sob..Kat blok hostel tak de tv..Nak tengok live streaming jangan harap lah..line wifi lembap lagi dari kura-kura..Broadband pulak kena sita akibat over dos penggunaan..hahaha,,Kalau tak boleh gak layan kan..

Apakan daya..kali ni tak sempat nak tengok..Just update keputusan jelah yang termampu..Kalau lah kat rumah sekarang ni for sure tengok lah..Sanggup tak tido kot semata-mata nak tunggu setiap game terutama game favourite team kan kan..Tapi kalau ikut tarikh Euro,saya sempat tengok maybe semi final n final game nanti sebab time tuh dah berada di rumah ku syurgaku..hikhik..Jadilah kan dari tak dapat tengok terus kan kan..hakhak..

Okey,kali ni favourite  Team saya Spain dan England..hohoho.Why why why..saya pilih Spain Sebab spain ranking no 1 dunia..Pilih England pulak sebab Frank Lampard aka Pemain Chelsea main untuk England..Boleh ke alasan macam ni eh?hahaha..Actually,takdelah gitu kan..Firstly,support Spain sebab suka gaya permainan diorang,Very the skillfull..mantap kot..Lagi-lagi Spain kan Juara World Cup 2010 dan Juara Bertahan Euro 2008..Memang kelebihan tuh jelas lagi nyata..Ape-ape pun tengok je nanti..Masih terlalu awal..Semalam pun SPAIN vs ITALY draw je 1-1..Nasib tak kalah kan..lega lega..

                 
            

Next,Saya support England sebab ape ye?ni saya takde sebab kot..Memang dari dulu,kini dan selamanya support England je..Even England kalah,kena kutuk bagai tetap support England.Tak kan pernah berubah kasih ku ini..hahaha..Maybe pengaruh EPL kot support England..Hohoho..Harap-harap England Euro Kali ni mungkin ada keajaiban dari England..Tunggu..hakhak..Tadi ENGLAND vs FRANCE draw jugak
1-1..England lead dulu kot tadi..Last-last France sama kan pulakkkk..Kalau tak menang dah..But,apa-apa pun good start from England..hohoho..
   
            england euro 2012

Wah wah..baru terperasan..Panjang pulak mengarang malam ni..Dah macam nak wat essay dah kan..kihkih..Korang jangan tak baca pulak entry ni..penat ni perah otak mengarang..hakhak..Okey,sebelum mengakhiri entry malam ni..jom share pasukan EURO korang dengan komen entry ini..Okey korang..nak beradu ke kayangan sudah,,hikhik..papai(^_^)


                

P/s:Kesemua Gambar ikhlas dari Encik Google(^_^)

8 kaki blogger komen:

محمد شهريل القنيطري said...

amboi dh ambik cakna nampk tentang euro...hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

almk,yui xminat bola..huuh.

JungRara said...

Saya pun sokong team england,,,walaupun macam susah je nak menang,,x pe lah..sokong jer..haha

Syira said...

salam

euro 2012 punya pasal, sanggup berjaga malam, but not me..hehe

nuha ahmad said...

comelnye pecinta pink minat bola :)

sis92 said...

tak dapat tengok lah rumah sewa takda tv lagi ..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah join bola gak ea.sis sokong Spain gak & Germany..yehaaa..hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

tgk mane yg sempat jer hehe...
team pilihan portugal >_<

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com