Saturday, 7 July 2012

Perhatian Untuk Semua Follower

Assalamualaikum..

Setelah hampir seminggu menghilangkan diri dalam dunia blogging..hari ni daku muncul semula..Muncul untuk beberapa jam mungkin..Atas beberapa sebab yang tak dapat di elakkan,daku tidak boleh giat aktif berblog lagi seperti biasa..sob sob sob..sedih amat..walau hati ini meronta-ronta tidak ingin kan..tapi daku terpaksa jua..mungkin buat sementara waktu ini,terpaksa melupakan dunia blog..sementara sahaja..bukan bererti berhenti terus tau tau..So,korang-korang semua jangan lah melupakan blog yang serba pink ni okey..

Jadi,di kesempatan yang ada ni ..daku ingin menyusun 10 jari memohon maaf kepada semua follower blog ini,terutama sekali yang join segmen Bloglist Julai Pecinta Pink..kerana Buat masa ini daku tak dapat lagi nak tunaikan janji nak review dan sticky post blog bagi mereka yang bertuah.Maaf sangat-sangat..Insyaallah,akan sedaya upaya untuk tunai kan janji dalam masa yang terdekat ini.

Secondly,maaf juga pada mereka-mereka yang daku tak sempat follow semula..Akan di usahakan secepat mungkin untuk follow korang semua.Apa-apa pun sangat-sangat terima kasih kat anda semua yang sudi follow blog daku ni..

Thirdly,terima kasih tak terhingga di ucapkan kepada anda semua yang sudi tinggalkan komen di shoutbox mahupun di ruangan komen entry..Even.daku tak online blog.korang still komen.Sesungguhnya daku amat menghargai nya..

Sebenar-benarnya sungguh banyak yang ingin diceritakan dan di kongsi dengan korang semua tapi apakan daya sungguh tidak termampu buat masa dan saat ini..Paling-paling rindu sekali nak blogwalking dan berbalas komen di shoutbox.memang rindu amat..

Lastly.korang rajin-rajinlah lah jenguk blog pink ni eh..kalau ada apa-apa yang nak inform just komen di entry atau tinggalkan komen di ruangan shoutbox je.Kalau ada lah..hikhik..Dan korang doa-doa kan lah daku agar dapat kembali aktif berblog secepat mungkin..Sesungguhnya diri ini amat tidak tegar untuk tinggalkan blog.Tapi apakan daya..hanya mampu berserah je buat masa ini..

Apa-apa pun sayang korang semua..sob sob sob..Selamat blogging semua..Senyum.seyum selalu ye..papai..Salam..

17 kaki blogger komen:

Michelle Hopell said...

takpe .. michelle akan tunggu awak blogging lagi. hihi.
apa2 pun take care :)

dhia adawiyah said...

Wieya pun tetap akan tunggu jugak !

nawza said...

Pi mana? Bertapa ker? hehe..just kidding..=P. Tunggu anda aktif semula. Gud luck untuk semua

aisyah humaira' said...

pergi mana?? :'(

FaFa EhA said...

misss uuuuuuuuuuuuuuuuu !

Haryati Hamzah said...

pasal pe pulak???

Misz Mieza said...

Gonna miss u.. Sobs! Ape2 pon MM akan selalu jenguk blog pink ni.. No worries! =)

Alieza Dayasari said...

biasalah. pasti ada sibuk.
ada pasang surutnya.
heeeeeeeeeee

hairy said...

xpe all the best tk anda..buat yg mna penting dulu...hehe...sntiasa dtg

ejulz said...

selamat mnyelesaikan urusan penting.. :)

buatbest said...

selamat berblogging lagi~

Mohd Billy said...

jebat plak yg sedih...yela awk kan rajin bw ke blog sy :( apapun selamat utk awk

Nur-nba said...

Terima kasih kerana sudi singgah blog Kak Nur.. Tak sempat nak join segmen tu.. Maybe next time..

~ Salam perkenalan.

KorN said...

semoga cepat kembali berblogging

babycomel said...

jgn risau, kami semua menunggu awak okey ;)
semoga sejahtera selalu

huda said...

same with me, terpaksa melupakan dunia blog buat seketika... :(

Che Rosliza Che mat said...

Ada masa kita sibuk...ada masa kita tidak sibuk...Masa tak sibuklah boleh berblog hihihi...Tak mengapa melupakan blog untuk seketika...

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com