Sunday, 10 June 2012

Masa Untuk Blogwalking(^_^)

Assalamualaikum..

Setelah beberapa hari bertungkus lumus menghadapi hari-hari yang penuh dugaan dan penuh kritikal..Daku akhirnya hari ini selesai sudah 4 paper exam yang amat-amat payah belaka.Superb killer punya paper.Sampai tidur malam pun tak lena.Lega dah selesai 4 paper killer ni..Ada lagi 3 paper bakal menanti seminggu dari sekarang..Fuhh.boleh tahan agak lama gap nya..

So,hari ni..daku ambil keputusan sebulat hati nak blogwalking semua yang dah bertandang ke blog pink ni..Selagi terdaya,termampu akan ku blogwalking sampai lebam mata-mata ini..hahaha..So,korang-korang semua nanti kan kemunculan daku ke blog korang dalam rangka-rangka minit terdekat ini okeyh!!hikhik..Tapi sebelum tuh,daku nak berkongsi kesedihan gundah gulana ni..sob sob sob..Di umumkan trafik blog Gadis Pecinta Pink jatuh menjunam giler-giler lah gara-gara tidak ada masa untuk blogwalking,takde publish entry yang up to date.Takpe-takpe akan di tingkatkan semula slow-slow..hukhuk..Jadi tak nak tunggu lama-lama dah .So,lets start gear 1,2,3 pecutan blogwalking dimulakan sekarang:P


                

12 kaki blogger komen:

aisyah humaira' said...

lepas ni 5 paper menanti niera pulak..aduhh..semakin sunyi dari update blog :'(

Hanif Idrus said...

Jangan lupa kesini....hehe.
Selamat melebamkan mata!!!!!!

۩PinkyLady687۩ said...

kamu di tag..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/06/saya-join-giveaway-syiemazlan.html

huda said...

selamat blogwalking and good luck for ur exam too :)

huda da habs exam tapi nk tunggu result, peh! harap2 ok. amin ^_^ --> takut, takut...

9n0L4 said...

jgn lupe BW ke blog kite. :)

KorN said...

selamat berblogwaalking.. =P

man said...

good luck..
try the best for next paper..

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

محمد شهريل القنيطري said...

semoga berjaya untuk exam yg akan dtg...hehe..xper nanti dh hbs kita naikkn blik trafik blog GPP

Deq's Qienz said...

wahhh baguih² xsabo nak abeskan semua paper yerr..gud luck k..

Syira said...

salam...

selamat BB yea..


jemput lihat

http://www.sissyira.com/2012/06/keputusan-pemenang-kata-kata-indah.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhh bnyak betol mase dyew BW ek
cik eyla bz skrg nk BW pon x sempat..
selamat berBW

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com