Monday, 30 July 2012

Fakta Blog Saya

Assalamualaikum..

1)Blog saya terhasil dari Satu assigment pada semester lepas iaitu untuk subjek Aplikasi Pengurusan dalam komputer..(STID 1103) di mana semasa itu 10 entry dalam English di kehendaki..

2)Blogger pertama yang komen di entry saya ialah blogger MK Hakimi iaitu di entry yang INI

3)Blogger yang memberi saya inspirasi untuk giat bersegmen ialah blogger IEQAH GAJAH iaitu di entry yang INI..

4)Segmen yang mula-mula di sertai ialah segmen dari blogger HAZWAN HAIRY iaitu Segmen Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy

4)Dua benda dalam blog yang bukan hasil tangan sendiri adalah header dan banner..Header hasil tangan blogger BUNGA HATI MAMA dan banner itu saya lupa siapa yang buat..errr..ingatan kurang..Nanti kalau ingat akan di faktakan semula..yang pasti bukan saya yang buat..

5)Jumlah komen terkumpul di semua entry setakat ini ialah Sebanyak 4297 sahaja..

6)Blogger famous amos  iaitu YUYU ZULAIKHA pernah datang singgah ke blog ini dan komen entry saya.Kalau tak percaya klik dekat SINI SINI..hakhak..

7)Baru berblog lebih kurang 5 bulan sahaja iaitu 12 Ogos genap lah usia blog ini 5 bulan..
Fakta:Header pertama blog saya hasil tangan sendiri..Huduh..mohon jangan gelak..hahahaha

Rasanya tujuh ni dulu fakta yang dapat di beri..bersesuai lah dengan bulan 7 kan..hehe..Apa-apa pun terima kasih,dan terima kasih kerana sentiasa datang ke blog saya..Sokongan anda semua amatlah di hargai..


Sebelum tu jom terjah blog SI KACAK dan SI MANIS ini..Blog pilihan saya untuk hari ini(^_^)

32 kaki blogger komen:

Yumida said...

wah..mmg fakta yg boleh dijadikan sejarah ni..

yg ni pn fakta dri sy gak pasal blog akma ni..

actually dulu2 sy konpius blog akma ngn blog sorg blogger yg menamakan blognya Pecinta Pink...mmg twin blog korang..sy sllu tag sis..tp termasuk lam blog dia..then..sy de terbaca artikel yg dia post dlm fb..berkenan jgk artikel yg dia tulis..then sy cari kat blog sis..x jumpa2...pastu sy heran..apsal xde..

rupa2nya...korang ialah org yg berlainan! hadoi!

sy lupa url blognya..klo sy terjumpa sy kasi kat sis...

ayut said...

:) wah...yg popular dtg la.best yer

Kamil Kahar said...

fakta yg bagus... :)

trah zain said...

ow.. asalnya kena buat assg. rupernye..haha.. thx to ur tc sis ^^

Aiisyah Colourful said...

wah~ baru 5 bulan buat blog, tapi rasa macam dah lama.. bagus2 :-)

Sis Eiyan Azian said...

wahhh,,siap ada fakta..hehee...selamat maju jaya dalam dunia blogging :)

eimah siti said...

wahhh....yuyu prnh dtg sini la....=)

aisyah humaira' said...

fakta menarik :)
menarik lagi sebab ada si manis tu..
ahakkss!
perasan sudaaa..
btw,tenx sebab ramai masuk blog niera sebab entry ni .. :)

zaxx said...

wow..nk tabik spring... bru je brapa bulan dh capai ribu riban follower..thniah pink lover..:)

Cik Rongoks said...

untung maaa yuyu komen blog. hukhuk

happy blogging ^^

Miss NR said...

Wahh..menarik jugak fakta blog akak ye! Awesomelah u...tak sampai sebulan berblog follower dah beribu-riban. Memang patut jadi idola :)

Cik Nur said...

teruskan berblogging..chaiyok2.. :)

Dylla Abas said...

ooo...baru tau..nice! hee >_<

KorN said...

knapa blog si kacak tu mcm blog korn ye... ehh.. haha

best la yuyuzulaikha dtg sini... ade tgkap gmbr tak mase die dtg sini? ekekeke

baru 5 bulan blog ni follower dah beriban2... good..!!

Hanif said...

Fakta yang menarik...!!!!
baru 5 bulan tapi komen dah banyak!!
Bagus

caliph shuriken said...

menarik jgak wt en3 cmni kn ^^

AJIB said...

tahniah2...semoga berjaya ya chayok2:)

jaakechik said...

laa baru 5 bulan ke? blog mmg ohsem, followers pon ramai, mcm otai jer.. hehe... syabas!

~MiZz Atie ZieYa~ said...

klu tnya zieya..mmg tak ingat dah smua fakta2 nih..heheh

piraaa said...

5 bulan? tak percaya ! tipu ea? haha

ok selamat berblogging.

Sally Yatiey said...

Fakta menarik ^_^
Selamat berblogging.

piko pink said...

hehe..terime kasih pada assignment..

kaishin said...

selamat berblogging eh..hehe

ZiErWa zAiNaL said...

wah..hbtnye.. bru 5 bulan rupanye tpi nmpk mcm org lame.. hehe...

babycomel said...

sgt impress tau, blm pun 5bln dh cecah 1k lebih.. tahniah, tahniah.. ajar la kita camne caranye ;)

Emma said...

blog pn ad fakta ek? hehe.. bagus2.. kekalkan fakta itu dan tambah2 lagi d msa akan dtg.. hehe.. header fes skali tu comellah.. :D

hazwan hairy said...

wahhhh terselit juga dlm fakta..hahaha...mmg akan ingt lah cmni smpai bila2...hahaha :p..selamat berblogging ok...untunglah 5 bulan dh beribu2 followers..

aisya said...

mencari2 apa agaknya fakta blog sendiri eh? hahaha

Errah said...

sama la..sebab mula2 wujud blog sbb satu subjek yg perlu menulis pndpt kita berkenaan subjek trsbt.tp malang slpass tu diam jer. ini bru nak aktif balik..hehe

Pinky Aina said...

He. cayalah kak. Love u

AJIB said...

Tahniah2 ya walaupun baru je berkecinpung dlm dunia blog ttp sudah menunjunkkan hasil yg mengkagumkan:) chayok2 ya cik pink

IEQAH said...

hai sayangggg.. wahhh terharuu ni.. rajin laa join segmen.. pasnii ieqah buat segmen kenaa join taw :)

ps: cayanggg ci pinky luvers ni lelebih laa :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com