Monday, 23 July 2012

5 Perkara Jangan oleh Lelaki Kepada wanita

Assalamualaikum..

Tengah hari ni entry ringkas je..Biasalah kekadang idea menaip bukan sentiasa ada kan.hehe..So,ni pun dapat dari muka Buku Ustaz Azhar Idrus..Rasa menarik pulak nak berkongsi dekat sini..Benda baik harus di kongsi kan..



Actually,rasanya Lelaki dengan Perempuan pun kena sama-sama ambil tahu benda ni..Kekadang bukan lelaki sahaja  yang macam selalu bagi harapan..tapi perempuan pun ada je..So,secara telus dan tulus nya rasanya tak boleh salah mana-mana pihak..Baik lelaki mahupun perempuan kenalah sama-sama tahu apa yang mereka lakukan..hoho..itu pandangan saya..

Kalau korang ada pandangan lain boleh kongsi dengan komen entry ni..(^_^)

p/s:Kalau korang rajin dan free like dan komen header saya..terima kasih..

           Pecinta Pink^^
                   KLIK SINI UNTUK LIKE

20 kaki blogger komen:

Pka Rahim said...

lelaki dan perempuan takde beza. klu tak suka kat orang jgn la bg harapan kt orang tu kann.. tak baek cemtu. huhu ;))

dyabunga said...

sepatutnya dua2 xblh bgi harapan kan?huhuh

Nur Suhada ✿ said...

Jangan menyentuh hati, juga jangan menyentuh hatta memegang tangan sebagai menghormati kemuliaan seorang wanita.

Kata-kata bermakna Hilal Asyraf -
"Barangsiapa yang katanya bercinta,
tetapi dia tidak menjaga pasangannya dari neraka Allah SWT,
maka dia telah berbohong dengan cintanya."

:)

KhaiRul Azmi said...

Nice......btul tu...... saya sokong 101%....

Mrs Velentine said...

setuju

hairy said...

hehehe.....senyum2 ja ni :p

Nick Nashram said...

ade beli buku ne jugak..huhu
xleh maenkan perasaan orang..
kalo betol2 suka terus masuk meminang kan senang..

ayut said...

yg pasti..slgi blm bersedia jgn la libatkan dri :) yg dh tlibat mcm ayut ni pon pk cepatlah kawen.snang.

Hanif Idrus said...

info yang best..tapi dua-dua kena jujurkan..

Hanif Idrus said...

dah like dah....semoga berjaya

ain1914 said...

terbaik...

Aiisyah Colourful said...

betul2.. dua-dua pun kena ambil peranan.. kalau dah xsuka jgn nak bg harapan.. kesian nanti

elyna mirsada said...

nice sharing dear.. =)

Yumida said...

sama2 menjaga perasaan pasangan..hormat menghormati..baru bez bercinta..kan kannn..nak bez lg bila hubungan halal..hari2 dpt beromantis

insyaALLAH klo line tenet laju malam nanti sy LIKE header sis..

Cik Rongoks said...

nice ! ^^

abiwan said...

sebab tu la kerja dlu// baru lah mencari pasangan..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

sis, eyqa dah like:)
stuju sgt3...

kaishin said...

sy setuju..tak elok mainkan perasaan org, jgn bg harapan jika tak mampu tunaikan..

Michelle Hopell said...

ye betol tu.. tak boleh nak salahkan mana2 pihak.
laki n pmpuan sama2 leh berjanji/kasi harapan then dua2 pun boleh belah tinggalkan each other. hihi~~

Pengumpul Lirik lagu said...

setuju 200%,,btw comel header awk..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com