Sunday, 29 July 2012

Aaron Aziz berbuka bersama saya

Assalamualaikum..

Korang nak tau?mesti nak tau punyalah kan..hehe..Tak lama lagi saya kan kan nak berbuka puasa bersama Aaron Aziz..Hehe.Seronoknya lah.tak sabar tak sabar..Mohon jangan jeles mahupun cemburu ye..haha..

Korang nak tau tak yang sebenarnya kan kan kan ..ayat kat atas tu adalah dusta semata-mata..hehe.saja nak kasi gempak..err,korang rasa gempak tak?gempak la sangat kan..hehe..Malam ni saje menghilangkan boring dengan dengan test segala application kat facebook....gitu la jadi nya bila kebosanan melanda..Haha..Saje nak suka-suka ..tak salah kan tak salah kan..hehe.Then,try la satu application ni.Application mengenai artis yang akan berbuka puasa bersama..

Wow..serius senyum-senyum dah ni bila dapat Aaron Aziz nak berbuka kat rumah.haha.Alangkah best kalau betul..hehe..Tapi apakan daya hanya mampu berangan sahaja..hehe

       

Ada yang nak try ke?mesti ada ni..kan kan..hehe..Kalau nak klik je kat :
http://www.facebook.com/BlogYanaYassin?sk=app_205442112918579

25 kaki blogger komen:

Deqla manjew said...

hahahaha... yo2 o je laaa.... tp kalo betol best jugak... :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

memang best gimik ini tapi bagus gak kalau betul leh pegi tangkap gambar dia. tanya dia le hei pin to maa?

jal said...

eleh Jal 1st puasa dah bebuka ngan aaron aziz ni, hari ni pulak dengan datuk siti tak suruh caya pon sebab datang sini nak jemput join contest http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/contest-logo-kemerdekaan.html

aisyah humaira' said...

niera terkena!hahaaha~

Aiisyah Colourful said...

wah~ bestnya kalau dapat jumpa aaron aziz..

Nur Emilya said...

huhu untung laaa :D

keli menari said...

haha.ingatkan betol tadi..

trah zain said...

wah, hero nusantara mau berbuka dgn akma, tahniah naa...haha.. (jeles2)

Engku Muzahadin said...

Acrually mmg akan ada iftar aaron dgn aaronators, malangnya sy x dpt join sb dah balik kampung..Huhu

nina said...

hihihi..untung la...,jeles nina macam ni...:)

Sally Yatiey said...

Mesti best kalau betul2 dapat berbuka puasa dengan Aaron Aziz ni :D hehe

KorN said...

haha.. syok la aaron aziz berbuka dgn akma nnti... amik gmbr pastu masuk blog eh.. hek hek hek

AJIB said...

haha ada hati lupanya cik pink ni...
xpe berangan jelah buat masa skrg mana tahu nt akan jd kenyataan hehe...

AZRUL AZMI said...

mula-mula pelik jugak bila baca tajuk nie... kenapa aaron aziz bukak dengan kamu.... dia cakap hari tu nak datang umah saya nak bukak puasa... hehehe...

babycomel said...

aaron aziz oh aaron aziz..

dhia adawiyah said...

hahahaa .. ingatkan betul2 .. baru nak tumpang sekaki . haha

Yumida said...

wah...topang gembira..jgn lupa snap makanan byk2..gambar u olls x payah..kikikiki
sy x pnh lg guna application yg ni..sllu tgk yg org lain nyer buat

hainom OKje said...

La... OKje ingat betul... Nasib tipu semata-mata... he...he... ( tak jadi nak jeles!)

cikeyrah said...

cehhh . .egtkan betul2 hee

Kesuma Angsana said...

serius n3 ni buat KA senyum smpai ke telinga hehe

Cik Anis said...

hahahhaahha semangat cik anis nak bace entry ni.. gempak jee.. ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi mengenakan org yer,,,,

Momo said...

hahaha..bikin suspen je..

hazwan hairy said...

hahaha...klo betul lah apa persaan?hahaa...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eheh, baru nak suruh tangkap gmbr.. hehehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com