Saturday, 14 July 2012

Jawapan Teka Uji Mata

Assalamualaikum..

Mood hari ni sangat lemau lagi geram dengan line broadband yang lembap segala dari kura-kura..Aih,hilang mood di buatnya..nak blogwalking pun tak boleh..So,minta maaf ye kawan-kawan yang tinggal chat kat shoutbox tak sempat berbalas lagi..Kalau line laju selaju-lajunya nanti akan blogwalking terjah blog korang okey..deal(^_^)

So,sementara line ala-ala romantika ni daku nak beri jawapan Teka uji mata kelmarin..Bagi yang tak berkesempatan nak jawab boleh rujuk dekat SINI SINI..Jadi jawapan nya adalah PIKACHU.Majoriti yang jawab semuanya betul dan tepat..Mata korang memang power lah..hakhak..
   

        

Seperti yang di janjikan,bagi mereka yang jawab dengan betul akan ada sesuatu untuk anda semua..So,nak tau apakah?bukan hadiah Galaxy tab mahupun I-pad mahupun I-phone tapi.....supriseeeee..korang yang sporting menjawab semua akan di serap masuk ke bloglist Ogos saya pada bulan hadapan..hakhak..suprise tak?tak kira lah jawapan korang betul mahupun tidak semuaanya tetap akan tersenarai as long as korang komen kat entry berkenan..

So,terima kasih dan terima kasih sebab sudi jawab teka uji mata dari daku..Akan ada lagi next teka-teka untuk korang semua..so,get ready ya..hoho.Untuk tahu siapakah mereka yang akan di serap masuk ke bloglist Ogos,boleh rujuk dekat Entry berkenaan..Ada 23 orang semuanya..check it out dekat SINI SINI.


Selamat berhujung minggu(^_^)

P/s:Jangan lupa teruskan like dan komen header saya Dekat SINI SINI SINI..Hakhak
         

15 kaki blogger komen:

fiqah hamed said...

wah..thanks..(:

JungRara said...

alaa...ketinggalan nak jawab...hehe

Michelle Hopell said...

yeay I got .. hehe. caya la masuk bloglist ogos si blogger hensem nih hehe :)

kaishin said...

wah dapat masuk bloglist lg? tq tq hehe

Aiisyah Colourful said...

a'ahla, pikachu. bila dah ada jawapan baru nampak

Cik Rongoks said...

yeah..btol ika nmpak pikachu ^^

hairy said...

xsmpt! g tgk wyg td..hahah

Hanif Idrus said...

Tahniah buat mereka...
Pokemon rupanya...

Alieza Dayasari said...

dah like header. hehehehe terus berkempen k.

nina said...

eh..macam mna nina xnampak pae ni..aiyoyoo...;)

nina said...

hahahaha..nina baru nak nmpak..,aiyyoo..mata ni..isshhhh...mlepas nak dapt adiah seprise tu..haha

Natasha said...

mata kureng cekap.. now bru dpt tw :)

Hidayah Bach said...

Huhu..ada contest...? Xsempat nk join..
:)

Beiby Yatie said...

aha..
terima kasih pencintapink ..
luv u :)

shida'R said...

dah like header dia heheee ^_^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com