Saturday, 24 March 2012

Misi 100 follower^^

Misi saya yang pertama nak melengkap kan 100 follower sebelum akhir bulan ni ^^
Saya blogger yang perlukan tunjuk ajar,,tak de skill ag ni.. tolong jadi mentor saya bole? hehe,,
If ada kekurangan maaf la ye baru nak bermula,, start from zero,,tak tahu ape pon.. blajar dari blog orang je ni. Then try sendiri,, seriusly maseh blurrr,,  perlukan seseorang untuk mengajar,, ada yang sudi? (wat muke kesian) hehe^^ 
                                           


         

2 kaki blogger komen:

IEQAH said...

good luck dear ^.^
Rajinkan join segmen taw

Pecinta pink^^ said...

Ieqah thanx yer,,new blogger:)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com