Wednesday, 18 July 2012

Wordless Wednesday 16#Kuih Tepung Pelita

 Assalamualaikum..

Bulan Ramadhan bakal menyapa beberapa hari sahaja lagi..Dan,Ini lah kuih wajib ada kalau saya nak berbuka puasa iaitu Kuih tepung pelita..Kuih kegemaranku selamanya.Kalau bukan bulan Ramadhan susah nak jumpa kuih ni kan..

Sebelum terlupa,Hari ni entry wordless wednesday je ye kawan-kawan sebab ketandusan idea..Kena pergi servis idea dulu..haha

      

      

Korang suka kuih apa?share-sharelah...

Kehangatan Ramadhan semakin terasa(^_^)

17 kaki blogger komen:

Michelle Hopell said...

michelle pun suka kuih tu .. terus lapar tengok hehe T_T

Rahmah Ram Ram said...

selamat berpuasa ..... :)

rAIHan said...

raihan pon suka kuih nie..

AyueJean said...

Sedap tu.....

MISS Z BERCELOTEH said...

hah.. mak miss z buat kuih ne,,,jemput kerumah hehehe

Emma said...

kdg2 suka jgak ngn kuih tu.. hehee.. tp lebih suka ngn kek batik.. err, tu kategori kuih gak kan? hoho

Chic Na said...

suka tepun pelita gak. rasa sejuk je lepas makan. :)

Alieza Dayasari said...

dulu masa kecik, tak suka kuih ni. geli2.... skrg dah suka ... boleh terima dh tekak ni.

trah zain said...

kuih ni sedap.. manis,,hehe

cikeyrah said...

Sedapppnye, my fav nie ;)

elyna mirsada said...

sy pn ska one of my feveret =)

eimah siti said...

cik siti sgt suka kuih ni....hehehhe...sedappp...tapi susah nak jumpa kat sini.....tggu bulan posa ja kalau nak selalu jumpa....=)

Yumida said...

my mom buat kueh ni sgt sedap...
kueh kegemaran popia goreng

rojakpasembor said...

Dulu, setiap Ramadhan tiba, almarhum bonda pasti buat kueh ni.

hairy said...

feberet ni...hahaha..bulan puasa slalu mkn..

hainom OKje said...

OKje suka kuih buah melaka....senang je buatnya... hee..he... tapi malas! sebab makan pun tak seberapakan! Tepung pelta pun ok jugakk....janji kuih!

Hanif Idrus said...

Ya jugak..bulan Ramadhan ajer ada kuih ini..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com