Sunday, 22 July 2012

Segmen:Bloglist Ramadhan

Assalamualaikum..

Hari ni agak rajin nak join segmen..So,nak join satu segmen oleh rakan blogger Jebat.Segmen sangat simple dan mudah tak memerlukan masa yang lama..So,harus lah join kan..Kalau korang nak join klik je link kat bawah tu okey..



       
                         KLIK UNTUK JOIN


tarikh tutup: 22/7/2012(11:59 mlm)

Selamat berpuasa(^_^)

9 kaki blogger komen:

Adylia Qarissa said...

wah..jebat buat segmen ;p

the tempo of life said...

wow. ada segmen, anyway selamat berpuasa yer :)

nis said...

follow blog awk.jempot ke blog saya

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

Selamat Berpuasa ya!

Mohd Billy said...

salam ramadan.. t.kasih join segmen hehe.. slmt bpuasa ye :)

Syaz Blackrose said...

salam ziarah ramadhan, BW dari segmen jebat
i'm following you, sudi2lah jengah ke blog saya yer

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/

Emas Putih said...

follow d sini
http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

Iam Yanty said...

Salam ,

Datang dari segmen yang sama dan bw.

سلامة منونيكن عبداه ڤواس

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Hai.. jalan2 dari segmen yg sama.
http://lokmanramli.blogspot.com/

coretan gadis biasa said...

salam ramdhan~ dari segmen yg sama~

cikmisi follow sini~ sudi jenguk cikmisi balik ^^

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com