Friday, 20 July 2012

Perkara Baik Yang Perlu di lakukan sebelum tidur

Assalamualaikum..

Malam ni nak kongsi sesuatu yang amat berguna untuk di aplikasikan dalam kehidupan kita sehari-harian..Kata-kata ini Di petik dari pakar motivasi yang tidak asing lagi iaitu Dato' Dr Hj MOhd Fadzilah Kamsah..

          

Credit:(Sumber)

P/s:Selamat berpuasa semua (^_^)

19 kaki blogger komen:

fadzlielah yusof said...

nasihat yg berguna.anyway,cantik blog awak...suka warne pink ye...?=)

aisyah humaira' said...

selamat berpuasa :)

kaishin said...

kena doa yang baik-baik kan..hehe

selamat berpuasa :)

Zaza Ridzlan said...

selamat bersahur.. =)

AJIB said...

yup sy setuju dan boleh di amalkan tq2 for share hehe
Selamat berpuasa dn selamat bersahur :)

eimah siti said...

nicee....malam ni tidur dengan senyuman...hehe....esok jgn lupa sahur....dan jangan pulak breakfast esok pagi selepas subuh...hehe...selamat berpuasa cik siti ucapkan...=)

Asyiqin Haulisah said...

selamat bersahur dan salam ramadhan ye. :)

mizz RFL said...

nak amalkn la lps ni hehe slmt poce

Miss NR said...

Hah? Apa yang diucapkan malam ni dapat ingat sampai esok pagi? Owh, baru tahu...=)

miss fluffy said...

oh mcm tuh ye..br la bermotivasi bila bgn ye:) btw, salam ramadhan.

SoLy SoLicious said...

so, sblm tido kne positif aje kan :))

Yumida said...

ooo..bgs niat nih..blh diamalkan sblm tdo pasni...tdo pas sahur..hehe
tp memang kann..sbb tu org soh kita baca nota2 study sblm tdo..hope akan ingat..

thanks vote sy :)

azievee said...

Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa

azievee said...

Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa

hainom OKje said...

Dan.... maafkan semua orang...Insyaallah...

biskut chipmore said...

salam ramadhan..selamat berpuasa!!

Faizul Osman said...

manis btl kata ni... semoga dpt di amalkan utk kita sehari2..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-1433-dari-faizul.html

QweensheesZ said...

thanxz 4 sharing de information...huhu

emmeraz said...

thanks 4 sharing and EA follow..jom lepak lipat dengan EA...

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com