Friday, 27 July 2012

Siapa Tahu kenapa jadi macam ni?

Assalamualaikum..

Nak tanya korang semua ni..Korang ada masalah tak nak follow orang?Saya menghadapi masalah nak follow orang dari semalalam lagi..Ingat kan semalam blog problem ke apa.saje biar kan dulu tak nak tanya..Tapi hari ni,rupa-rupanya..still sama lagi..

Bila tekan button klik dia jadi macam gambar kat bawah ni..Nama dan photo tak kuar..Selalunya bila nak follow akan ada detail kita kan..Puasa dah fikir ni..Masalah apakah?Adakah saya tak boleh follow orang sudah?Grrr..Minta tolong siapa-siapa yang tahu,tolonglah insan yang tak tahu ni..hikhik..Puas da pikir ni..


Harap-harap adalah yang tahu sudi memberitahu saya..Saya nak follow memang tak boleh..hukhuk..So,pada sesiapa yang dah follow maaf ye..memang tak boleh follow semula lagi untuk masa ni..Nanti dah okey dah tahu kenapa saya follow-follow la ye..

Terima kasih(^_^)

40 kaki blogger komen:

Asyiqin Haulisah said...

ce masukkan balik gambar dan url blog balik.

Deary Ainn said...

owhhh...biasanye fllow gna profile ape:) hihihi.. blogger ke? google connect ke? or create sndri? hihihi cer tgok kat more option tu.. kan ada pilihan..

nysanurisma said...

saya pon mengalami masalah yang sama (T_T)

rozssalovepink said...

:D huhu...kena bsabar...mgkin CO..BAA..aNN..huhu

HanNah said...

Saya pun sama kena mcm ni.. Xtau kenapa.. Ingat nak follow org td.. tp , xdpt.. Huhu..

Sally Yatiey said...

Tak pernah kena lagi :)

Mohd Noor Shawal said...

Shawal ok je.. mesti ada problem ni.. sabo lah kak...

Cik Awin said...

kita senasib la :(

http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/07/mohon-bantuan.html

Sudin Shaari said...

Cuba delete all browsing history.

aisyah humaira' said...

kesiannya awak..niera pun tak tahu nak tlg mcm mana :(

Nik Nur Arisha said...

eh eh.. itu bukan rosak la... memang camtulah .. awak just tekan "follow this blog" ... tak perlu risau k ... saya punya dari dulu lagi macam ni...

dyabunga said...

boleh follow lah..:D

Cik Rongoks said...

setakat ni tak jadi lg kat ika. hurmm.

Sue PeLik said...

sy pun jadi mcam neh jugak laaa awk tak leh nak follow huhuhuhu

Kesuma Angsana said...

KA pernah kena juga bbrapa kali pas tu dia back to normal dah!

I love Sleep said...

ha sama la.. ingat kn sy je yg de prob macam tu..

I love Sleep said...

btw.. even jadi macam tu, tp kite dikira da follow org tu taw.. mula2 risau gk kalau x follow.. tp bila tengok reading list blog yg sy follow, blog yg bru saya follow pun ada juga

trah zain said...

haritu ada terbaca kat blog oopet rasanye, dia kata follow pn ad limit, smpai brpe xtau, 5000 kot, ke brpe, xingt la,,hehe.. try tanya oopet ^^

dhia adawiyah said...

a'ah .. wieya pun sama .. tapi benda ni dah lama dah .. wieya bairkan jela .. tapi risau jugak , takut orang tak tau kita follow diorang atau tak ..

wieya dah tanya ramai orang , tapi ramai yang tak tahu juga .

babycomel said...

tak pernah pulak jd camni.. sape2 boleh la bgtau eh solution dia apa,

Momo said...

saye pulak dapat masalah tak pernah follow org tu tapi die cakap macam dah follow..:(

KorN said...

kesilapan teknikal... biasa lah tu.. cube lain kali boleh la nnti tu...

eimah siti said...

cik siti tak pernah lg la jd cam ni....follow org yang sama ka?? atau orang lain pun jadi cam ni gak?

syazana amira said...

sama lah nana pun jadi cmtu.. hehe

CtAyue said...

sy pun tengah alami masalah yg sama.. kenapa yer jd cmni?

Mia Meymi said...

adeh..same la masalah kite..

Ayiesha Sani said...

sama:-(
kalau dekat blog 2 xde button follow kat ats 2..saya terpaksa follow melalui yg 2..tp bila tekan..xde gamba..xtaw la..

ZiErWa zAiNaL said...

dah ok ke? x pernh alami lgi mcm ni.. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak pernah kena... dah ok ???

BudakKecil said...

Saya pun jdi cmnie gak . npa la erk ? :\

Azwa said...

uwaaaa..kita pun sama! macam mana nak follow orang ni? huhuhu :(

Chic Na said...

saya punya jd macam ni gak pg td tp lepas refresh beberapa kali baru ok. tetiba je.

Aidy Izzuddin said...

huhu.. ap kta awak scroll down, bwah 2 ad tuk use different account x slap.. jdi awk login la gna email awk 2.. ataupun gna openid.. sy cba fkir jga.. last2 berjaya.. cba la.. kot2 2 yg puncanye.. :)

Anonymous said...

Upload kembali gambar dan URL tu, cuba lihat pada setting.

aisya said...

xpernah pulak jd mcm ni.. huhu

jaakechik said...

jaa pon selalu bila follow x penah kuar pic profile...ntahh kenape...

shida'R said...

nnt shida try trace probs nih yer.. ^_^

the tempo of life said...

tak pernah pulak saya jadi macam tu

sha_azmi said...

ah msalah yg same jgak..dh bnyak kali cuba..igt tenet jem ke ape..tp smpai skrang still x brubah..skit hati woo!

AJIB said...

gambar tu mahal sangat tu yg susah nk kuar hehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com