Thursday, 12 July 2012

Uji Mata:Teka Apa yang korang Nampak?

Assalamualaikum..

Kali ni daku nak uji lagi mata-mata kalian semua..Harap-harap kalian sudi di uji mata ye.hakhak.Kat bawah ni ada satu gambar..Kalau korang dapat teka memang hebak lah..

Yang penting ikut cara tu,"Shake your head"..Jangan pening sudah lah ye..haha..


Siapa dapat jawab dengan betul ada sesuatu untuk anda semua..Nak tau apa?suprise..suprise la sangat kan..hakhak.Apa-apa pun jawab jangan tak jawab okey..
Selamat mencuba(^_^)

23 kaki blogger komen:

Elfiza Ismail said...

saya namapak pikachu..hehehe

dhia adawiyah said...

Wahh !! Pikachu ~

Beiby Yatie said...

aha.. kite tau..
nie katun pikachu kan??
ehek..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa nampak cam gmbr cartoon
pikachu.. ntahla..
malam3 nmpak camtoo

zaxx said...

cik pinky..lepas puas menghangguk macam nnyanyi lagu rock,sy nmpak pikachu dlm citer pokemon tu>??? huhuuuu

fiQRa said...

hehe pikachuuuu :D
tomey tomeyyy

kaishin said...

saya nampak pikachu kat dalam tu..hehe

cweet pinky said...

pikachu ?

Raimi Syazwan Abdul Rashid said...

Pikacu.. Pika! Pika!

| ♌¹³ |

daya jamal said...

aduh sakit kepala . --"
nak jawab nie . Pikachu kot . yew ?

fiqah hamed said...

dah tahu dah..gambar pikachu kan? hehe

Ahmad Safwan bin Idrus said...

Saya nampak Pikachu!

Mrs Velentine said...

pikachu...Mrs Velentine nampak pikachu..kartun pokemon 2..

Lily Erliyani said...

hahaha...kita nampak pikachu...kan?
betol x? yeye da[at adiah x nie? hihihi...gurau je... awak kita ada tag awak dalam satu contest ni. dah lama masuk tapi lupa inform.

http://lilyerliyani.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html

rAIHan said...

pikachu..^^

hairy said...

xblh tgk bnda cmni nnti cpt skit kpla..hehe

Yumida said...

pikachu/ pokemon

BeRRy MuMMie said...

dear i npak pokimon...hehe

nina said...

huhuhu..xdpat nmpak pape..adooii..:)

Mummy Akmar said...

Hi Salam Perkenalan..

Aduh pening kepala Mummy tengok sambil nak meneka..

Jawapan Mummy: Arnab mcm pokemon?

Hahaha

Bestlah blog ni, Mummy pon suke PINK
nak follow lah blog ni..

Jemput keblog Queen of the Castle dan follow skali ye..

Take Care..

p/s: betul ke jawapn tu?

Sue-Rya Qistina said...

ada pokemon/pikachu ke kt c2? huhuhuhu

Michelle Hopell said...

that is pokemon yg comel mcm awak .. hihi :)

Cik Rongoks said...

pikachu ! hahahaha

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com