Thursday, 19 April 2012

Tarikh keramat(^_^)

Assalamualaikum...

Selamat tengah malam kawan-kawan..
Tengah malam ni jari-jemari nak menaip pasal tarikh keramat..dengar Tajuk macam menakutkan kan kan(baik korang ye kan kalau tak nak merajuk)oh,plis la cik pink oi macam budak-budak keriangan..hahaha..

Actually tidaklah saya nak bercerita seram bagai pasal keramat,,hikhik..just nak berstory morry like biskut merry pasal tarikh-tarikh kritikal untuk menghadapi mid sem exam kawan-kawan..die datang tanpa ku undang,tanpa ku pinta..cuba ku halau tapi tak mahu..aku benci kau tarikh..hahaha..

Adatlah kan,nak exam je mula la nak bebel-bebel stress konon,tapi sempat lagi usha blog,kenyit-kenyit mata dulu kat blog,ngorat-ngorat dulu..eh silap pulak..ngarut-ngarut dulu..hahaha..dah-dah dari terus saya merapu bagai ikan kerapu masak tiga rasa baik saya teruskan dengan tujuan utama    saya.Mempersembahkan..jeng..jeng..jeng..tarikh-tarikh saya nak berdating dengan encik buku,encik kertas omr,pensel 2B,pen merah,pen biru,you marah i kill you..hohoho..lari topik sudah...okey-okey ni serius punya.Berikut merupakan tarikh saya nak menghadapi mid sem exam(ayat tak nak skema):

1)19 April 2012:Computer Application    8.30pm
2)22 April 2012:Ekonomi Islam  11.00 am
3)23 April 2012:Business Law    8.30 pm
4)27 April 2012:Financial Management   9.00 am

So,terpaksalah saya mengurangkan aktiviti berblog ni demi exam tersayang..tarikh semua dekat dah ni.orang cakap betul-betul tahap kecemasan da ni..esok paling dekat..doakan saya dapat jawab ye kawan-kawan..okeylah nak sambung mengulang baca buku,,hikhik..daaa(^_^)

                

                     
                 

P/s:Harap-haraplah dapat habis baca semua bab malam ni..jangan buku baca tuan sudah..hehehe
      

17 kaki blogger komen:

deno said...

semoga berjaya!!! :)

bieY iSmaiL said...

gud luck dear... wah yg paling xtahan tu biz law... msa study dlu tu antara paper yg menakutkan je... papepon do da best...

happy eim said...

visit from segmen cikgu zubir..

good luck la ya. selamat bdating..^^

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel pink.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Pecinta pink^^ said...

thnx semua:D

Eein Azryn said...

all the best. ^^

ogyep yummy mellow said...

Salam ziarah... selamat lah hendaknya ya..

9n0L4 said...

best of luck. ;)

Girang Arirang said...

pit stop Girang seterusnya adalah disini!

Girang dtg menjelajah blog awk :D

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/review-blog-3-segmen-siri-jelajah-blog.html

ct jue said...

gud luck !!!
semoge berbagie la dating dngn abg buku ~~

Pecinta pink^^ said...

hikhik..maseh ye awk semua:D

Yuyu Zulaikha said...

gudluck syg =)
oh ya jemput la melawat blog yuyu

Pecinta pink^^ said...

thanx yuyu..excited nye,,,yuyu dtg blog saya..hikhik

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

good luck! :)

Pecinta pink^^ said...

maseh:) 1 da lpas..tggal 3..hukhuk

eLLa n aLia said...

apapun, gudluck ye.. buat yg terbaek!! sokong awak..

ainulaqma said...

good luck~ jom jemput singgah my shop here http://www.facebook.com/SWEETYBEAUTYSHOPPE

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com