Monday, 16 July 2012

Meh Twitter korang..nak follow..

Assalamualaikum..

Actually,saya bukan lah seorang yang aktif bertwitter..Malahan,boleh di kategorikan buta twitter..haha..tak pandai nak bertweet-tweet bagai ni..memang serius tak pandai..tak khatam lagi ilmu twitter ni..Ada je akaun twitter dari tahun lepas,tapi follower entah bape kerat je..yang daku follow pulak semua artis-artis..konon nak retweet dengan artis katanya..tapi..tidak jugak..hahaha..

Tapi,sejak aktif berblog ni..ada pulak yang follow twitter daku..Terharu sungguhlah..padahal kalau nak ikutkan bukak twitter seminggu sekali pun payah kot..Dari follower tak sampai 10 orang..sekarang dah hampir 70 follower..Okey..memang sikit kan..hakhak..Tapi,sangat menghargai,rata-rata semua blogger yang follow..yang sedihnya,daku tak tweet apa sangat pasal blog kat twitter..Masih merangkak-rangkak,tak berapa nak pandai lagi..Almaklum lah..budak baru nak belajar twitter..hee

Hari tu pulak gatal tangan nak follow blogger popular lagi hebat abang BEN ASHAARI..then,tak sangka pulak dia follow balik..suka-suka sangat..hikhik..


So,hari ni mood agak rajin..meh twitter-twitter korang semua nak follow ..Nanti senang kita bertwitter pulakkan..Boleh tweet-tweet hari-hari..hakhak..So,tunggu apa lagi,meh twitter korang semua(^_^)
            

24 kaki blogger komen:

hairy said...

@hazwanhairy :p

Anis (BudakKecil) said...

Ahh , follow saya . :)

https://twitter.com/kim_hana2106

cikeyrah said...

samelah keyrah, x aktif pun twitter . . harap jek ade twitter tapi x pndai sgt gune hihi

twitter :: https://twitter.com/qirasha

✿ Nani ツღ said...

done follow twitter awk..follow sy tau ! :D

https://twitter.com/Nani_mcd

Arol Mubin said...

Wah! Nak aktif bertweet pulak sekarang. Hehe! :D

Jom follow Arol! @ArolMubin :)

Farah Adriana Mohd Samsul said...

@FarahAn0802

Farra said...

https://twitter.com/Faraizatii

^.^

Belladeone said...

jom memfollow..

https://twitter.com/belladeone

=)

Hanif Idrus said...

Aku pun buta twitter...hehehe

Aien_Aen said...

Saya pun baru-baru lagi ada twitter..
Kalau sudi follow la
https://twitter.com/Aien_Aen

FaLya said...

saya pun tak reti sgt bab2 twitter ni..:)tapi bolehla sikit2
https://twitter.com/fatinalyaa1

Mimie said...

kita dah follow.. awak pn dah follow kita.. :)

Alieza Dayasari said...

ada twitter, tp tak aktif... huuuuu

syana ~comelstory~ said...

nak bg tag bole??

4 berebut GA dr b2b

Mohd Noor Shawal said...

@mohdnoorshawal nanti kalau dah follow bagitahu tau!! :)

yna Park said...

yna punye twitter

@ynaPark :)

nurul barakah said...

follow twitter Nurul skali...
https://twitter.com/aimieasri

noreeda akhma sahak said...

follower saya tau... saya selalu singgah ke blog pecinta pink...
jom follow noreeda akhma @edabunian

Fahz said...

follow kak fahz sekali na :)
@nurfahz

Michelle Hopell said...

sama dgn michelle,tak reti ngan twitter. since berblogging nih rasa seronok plak tengok blogger tweet2 tp syg michelle dah delete michelle punya twitter. boring katanya ... hehee

Mrs Velentine said...

@haikalayuwana

Mrs Velentine said...

@haikalayuwana

Fynaz Shamz said...

https://twitter.com/fynazshamz
jom tweet :)

Suehada said...

@SueNursya

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com