Tuesday, 10 July 2012

Alhamdulillah..Buffered Earning Nuffnang lagi

Assalamualaikum..

Pagi-pagi ni log in Nuffnang.Yelah,dah lama tak cek Nuffnang kan.Nanti merajuk pulak..Susah nak pujuk..hakhak..Cek dan cek,Alhamdulillah dapat BE lagi.BE yang keempat sepanjang 3 bulan aktif dengan Nuffnang.Walaupun apa yang saya dapat ni tak sehebat orang lain,tapi saya syukur sebab yelah bukan senang ni nak dapat.Macam minggu lepas seminggu tak blogging,trafik menjunam jatuh.Tapi,dah nama rezeki..BE dapat juga..terima kasih Nuffnang sebab tak pernah lupa saya,,hikhik..

So,kali ni dapat Buffered earning dari Digi pulak.Kalau sebelum ni Maxis,Celcom dan U-mobile.Sekarang Digi pulak..hee.So,macam biasa tau tau,kalau korang nampak iklan yang Digilympics korang klik klik banyak-banyak tau..hehe..Nanti kita klik klik lah yang korang punya juga..okey deal tau..hikhik.



          
Sebelum terlupa,Buffered earning U-Mobile masih lagi berjalan..So,harap-harap korang klik juga tau tau..hikhik..

       

Akhir kata,jutaan terima kasih buat semua yang tidak putus-putus dan jemu untuk klik Nuffnang saya.Kalau tak saya mesti tak dapat earning..Sesungguhnya,jasa baik korang amat saya hargai..Kita klik-klik sama-sama okey..hehe..

23 kaki blogger komen:

zikron said...

dapat lagi?jeles pulak rasa..hihihi

Adylia Qarissa said...

kita serupa hehehhee ;p

hairy said...

saya xpernah dpt BE..haha

taqiy said...

alhamdulillah moga murah rezeki sllu >.<

aNereO UsitHe said...

waaa...tahniah.. :) naj klik iklan awk ye...

minta jsa baik like kat sini

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/like-jer.html

tq :)

Fatihah said...

untungnya. tahniah :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah ya..rezeki..

ADEEYA said...

Hehe bestnyaa dapat BE :D

Kesuma Angsana said...

wah best nyer selalu dpat BE

Fakhrul Haiyin said...

wahh. untonglah. hehe :D

fuzore said...

syoknya dpt BE.. x pernah merasa lg BE dr nuffnang ni ntah bila la diorang nak kasi kan..

rAIHan said...

tahniah..^^

KorN said...

wah.. boleh la blanje korn nantiii

cik Lilis said...

bestnya. tahniahhh :D

siti naqiah said...

alhamdulilah, rezeki kan :)

Haryati Hamzah said...

tahniah ye dik, dapat BE lagi.

Belladeone said...

tahniah,if tak keberatan,boleh berkongsi cara2 utk dptkn BE...saya baru berjinak-jinak dengan nuffnang ni..TQ

Tinta Lana said...

Salam aida.

Samalah akak..seminggu tak usik blog..trafikku menjunam jatuh..slmt tak jatuh habis..huhuhuu

tahniah atas rezeki ni >_<

Alieza Dayasari said...

tahniah kak.....
macam mana boleh dpt ni. mesti byk viewer kan.. hehehe
sy masih usaha ni....
haaaaaaaaaaa

Aiisyah Colourful said...

ok. dah klik. harap2 awak pun sudilah klik saya punya ;-)

fyna said...

bestnye dear. fyna harapkan campaign yang ada je.. =='

amercorner.com said...

ada dua lagi tu :D
memang rezeki bulan july :D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh dyew ade BE laa...untung la kn hehe rezeki2

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com