Friday, 13 July 2012

Kempen Like dan Komen Header

Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua kawan-kawan..Hari ni saya nak berkempen sedikit dengan korang,korang dan korang semua..Hakhak..Bukan kempen pilih calon mengundi ye..hehe..Saya nak kempen Like dan Komen Header..Macam yang korang tahu semalam saya ada masuk contest dari Hazwan Hairy dekat SINI SINI..

So,hari ni dah start boleh like dan like segala header yang masuk Contest tu.Jadi kat sini..saya nak minta tolong jasa baik korang semua yang baik hati lagi menawan..hakhak..ayat tak nak bodek pulak kan..hehe..kalau tak keberatan dan korang berkelapangan masa korang tolong like dan komen header saya ye..mana tau hasil komen dan like korang daku boleh menang..hikhik


        Pecinta Pink^^
                 KLIK LINK NI UNTUK LIKE YE

Korang bukan boleh like header daku je..tapi banyak lagi header yang cun melecun..korang like like je..hehehe..So,sekali lagi jangan lupa like dan like ye kat DEKAT SINI..Hehehe..Segala like dan komen korang amat saya hargai..hehee..terima kasih..
   

13 kaki blogger komen:

hairy said...

tahniah!! lg sorg blogger bijak !...anda kempen melalui blog..good..all the best...still supoport u

Michelle Hopell said...

dah like utk akma ^___*

~~oOpEt~~ said...

pet support :D

sorry.. pet xdpt tggl jejak kt shoutbox.. dh bnyk hari jadi.. refresh ttp error .. huhu

Aiisyah Colourful said...

all the best

Aiisyah Colourful said...

all the best

Kesuma Angsana said...

gd luck dik

Noor said...

sy xjoin..tp sy jd juri je..huhuh..dah like header awk..good luck..

Alieza Dayasari said...

like like... jap..

azievee said...

All the best...ngeee ...udah like

azievee said...

All the best...ngeee ...udah like

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

akan dilikeeeeeeee
ahaha...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa dah like3!

Hidayah Bach said...

Good luck..since akak pun pencinta pink akak support ok..? ;)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com