Wednesday, 25 July 2012

Serius Risau,risau dan risau..

Assalamualaikum..

Entah kenapa lah hari ni rasa serba tak kena je..risau dan risau..cuma tu je perkataan yang mampu keluar dari mulut tatkala ini..grrrrrrrr..Serius risau amat ni..Jadi tunggang terbalik mood blogging hari ni.Bukan mood blogging je segala jenis mood memang tak de ni..Rasa gundah gulana je hati ni..hukhuk..

Ini semua gara-gara debaran menanti Result Semester 3 yang katanya bakal keluar esok..Serius risau tambah takut..sebab sem 3 yang lepas paling susah..teramat susah sekali..aduhhhhhhh..risaunya..tak tahu nak luah kat siapa kerisauan ni..sebab memang saya jenis simpan sahaja kerisauan ini..Tenang di luar di dalam usah kata lah..Mujur ada blog yang menjadi ruang saya meluahkan perasaan kerisauan ini..da macam ape entah duk bayang result esok..huaaaaaaaaa..


          
          Beginilah saya saat ni kestressan mula melanda..grrrrr,,
           
P/S:korang doakan saya moga dapat result yang baik-baik je nanti,,hukhuk

32 kaki blogger komen:

aisyah humaira' said...

result pasti cemerlang esok ! :)

Sally Yatiey said...

Jangan terlalu risau :) hee.
Semoga mendapat result yang baik2 ^_^

siti naqiah said...

gud luck, hehe :)

trah zain said...

fuh, result kuar esok?mau kecut perut..hehe.. xpe, biasanya klau risau terlebih ni, result ok je..aminn..hehe
gOOd lUck n___n

the malay male said...

kalau dah well prepared... tak perlu risau

mizz RFL said...

wahhh result nk kluar.. hope dpt result ok..

cikeyrah said...

gud luck k :)

KA ( Klik Aje! ) said...

uiks stress kew? hahaha
http://aminstress.blogspot.com/

Sue PeLik said...

its okeh! chayok3 erkkk :)

Errah said...

insyaallah takde pape tu..dah usaha mesti allah juga akan bg setimpal dgn usaha kita

Yumida said...

cool ye akma...hope dpt result cemerlang...dulu pun pnh berperasaan gini..hehe...

Nick Nashram said...

dah pernah rasa dah camne debar tu masa tunggu final result..tiap2 hari runsing duk fikir..takot kena repeat paper je la..insha allah, kalo dah buat terbaek, result nati terbaek jugak la..

Roslan Putra said...

selamat berjaya.... anda boleh..!!! tenangkan jiwa.. jgn stress sgt!

haz said...

bwk byk bersbr ye cp.. insyaallah result awk akn oknye lah =)
result haz pn bkl kluar 3 ogos nie.. wuu wuu >.<

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

gud luck akak.. hehehe
jgn stress yerk

Asyiqin Haulisah said...

InshaAllah esok baik2 aja. jgn risau sgt awak, risau pulak saya tgok awak gini.

AJIB said...

sy percaya awk boleh:)
dah jngn serabut kepala,think +ve setiap usaha ada balasannya:)
susah2pn boleh jawapkn hehe...
dh2 jngn fkrkn sngt kesihan hati tu yg x bersalah...FIKIRKAN KEK LAPIS HEHE:)

babycomel said...

semoga dpt yg terbaik ye..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Ok.. rekax2 kan diri anda k.... jgn risau sgt noh..

Cik Yaya said...

hehe..xpe..tawakal je..insyalh ok punye tu..^_^

Nurmujahidah Ismail said...

insya ALLAH bagus,, berserah je padaNYA k,, :D

aisya said...

insyaAllah.. mesti ok punye.. hehe

Mrs Velentine said...

hahaha..jangan risau2..mesti terbaek punya result..

Dylla Abas said...

moga semuanya ok ye..jgn risau sgt..chill :)

HanaNabihah said...

eheh. Hana pun selalu simpan kerisauan dlm hati. luar kemain cool siap ckp kat kawan "rileks laa". tapi dlm hati dup dap dup dap. haha. InsyaAllah. gud luck k! =D

Momo said...

bila dah dapat tau baru lega kan...duduk pun tak senang.. tidur pun tak lena..

idizz89 said...

good luck.. jgn rsau smpai stress sgt.. bhya 2.. huhu.
semoga dpat result yg terbaik.. :)

Emma said...

sy pn risau gak ni.. hu3... cek portal plajar dr td, xde ag result tu.. adehh.. gudluck ek ^_^ huhu

hairy said...

xsmpt komen kat sini..bahahha..arini uum kuar gudluck

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lega sdekit yer skrg. mekasih sbb ada masukkan nama leeza erk.

ZiErWa zAiNaL said...

huhu... mmg tkut.. btw.. result pun dh kuar kn?huhu

the tempo of life said...

macam mana result? HUHU

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com