Sunday, 15 July 2012

UPU:korang dapat mana?

Assalamualaikum..

Dengar-dengar hari Jumaat lepas dah keluar keputusan UPU untuk lepasan STPM dan setaraf kan..So,macam mana kawan-kawan semua..korang dapat mana?meh lah share-share..Bagi yang tak dapat janganlah berasa kecewa tau tau..Sebab rasa-rasanya boleh buat rayuan..Insyaallah kalau ada rezeki tak ke mana..Percayalah..

So,ada tak antara korang yang dapat Universiti Utara Malaysia(UUM).Kalau ada boleh lah berjumpa bulan September ni..Daku nak buli junior-junior semua ni..hahaha..Ayat tak ingat..hakhak..Korang jangan lah takut pulak ye..kehkeh..sesungguhnya senior-senior UUM terutama fasilitator memang baik lagi menawan.tak kan buli punya lah..sebab daku time sem 1 dulu best tu Minggu Orientasi minggu untuk bergumbira..Poco-poco,chicken dance bagai..haha..

So,saje nak cakap kat sini sem depan daku dah masuk semester 5 .hakhak..3 semester lagi baru habis.Insyaallah,kalau tak de kantoi mana-mana paper..hukhuk..Susah ni orang kos 4 tahun macam daku ni..agak berat lah..Saje je nak bagi alasan padahal malas..haha.Aih-aih,terpesong sudah topik..hehe..

So,macam mana korang?Kalau dapat UUM korang dapat kolej apa?Kalau macam saya lah..College of Bussiness(COB)..Share-share lah nak tau jugak.hikhik..

       

P/s:Korang yang baik hati,hikhik..ada masa lebih-lebih like dan komen header saya dekat SINI SINI.thanz ye(^_^)

               

11 kaki blogger komen:

hairy said...

xdpt memna dh abis..haha

JungRara said...

ermmm,,saya x dapat =(

yayahnasake said...

tahniah :)

sharmiza shahar said...

sy dapat USM n UTM.. hehe.. Sy pilih USM :)
jom jengah blog sy ;)

http://supermiza.blogspot.com/2012/07/semakan-keputusan-permohonan-upu-dan.html

Aiisyah Colourful said...

saya asasi uia terus masuk uia :-)

shida'R said...

dah lama dah habis zaman study nih huhuh ^_^

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa dapat upsi kak..
=)

Alieza Dayasari said...

baru tahu pencinta pink study business.. hmmmmm

Natasha said...

congratez!

cendol said...

di mana saje kamu berade,all the best!!

roziahojijie said...

Saya UiTM saja , kulinari . Hehe :D

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com