Monday, 23 July 2012

Uji Mata 3:Teka Apa yang korang nampak?

Assalamualaikum..

Hari ni saya teruskan lagi sesi uji mata part 3 pulak..hoho..Sebelum ni ada uji mata jugak dekat SINI SINI.So,hari ni sambung lagi sesi uji menguji mata ni..Harap korang sudi di uji lagi mata..hakhak..So,macam biasa apa yang korang nampak dekat gambar bawah ni..


Untuk mendapat keberkesanan lagi sila ikut arahan ini untuk meneka dengan tepat:
*Goyangkan kepala anda ke kiri dan kanan dengan laju baru korang akan nampak imej tersebut.

So,ada yang berani sahut cabaran ini..Kalau ye,boleh tinggal kan komen apa yang anda nampak..hoho.Macam biasa yang sporting menjawab dan teka dengan betul akan ada sesuatu untuk anda..Jadi jangan tunggu lama-lama..jawab jangan tak jawab okey(^_^)

Terima kasih............


       

37 kaki blogger komen:

elyna mirsada said...

hehe..nmpk wajah owg je

Nisa Shahrien said...

nampak kepala orang ada janggut pandang kanan,, betul takk?? hee

Ety said...

Ety nampak muka seorang lelaki yg ada jambang, bermisai sekali. tpi tak jelas mana. nampak cam pakai hat pun ada.

bila try geleng2 kepala, tak nampak la pulak "=.=

hairy said...

india mn?haha

Raimi Syazwan Abdul Rashid said...

Kalau xsalah gambar Rajnikanth..

FaFa EhA said...

ada muke orangggggg!

siti naqiah said...

kite nampak ade org laa wak..betol tak ek?

Dylla Abas said...

ala...jenuh goyang dah ni..macam x clear la gambar apa tu..macam muka org pun ada juga :)

Michelle Hopell said...

tak dapat tengok gambar lagi.. line michelle lembab nak koma je.. T_T
takpe nanti michelle usha lg~ :D

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa nampak hero tamil..
Rajnikanth ( eyqa google cari nme)

nanakimie said...

nmpk muka orang..laki,hee

Awesomeness said...

nmpak mcm ade huruf g dlm tue..
:88

babycomel said...

ada gambar org kat dalam tu.. tp xtau sape, Yusry KRU kot ;)

NAL said...

tak sure siapa geranganya..apa yg NAL nampak adalah imej seorang lelaki berambut kerinting,ade janggut..muka ala2 orang/pelakon hindustan ja.

Yumida said...

gambar lelaki..cam pelakon tamil yg pemes tu

eimah siti said...

nampak cam muka orang...huhu

eimah siti said...

cik siti nampak muka orang...tapi tak tau sapa....da berkali kali da tengok....huhu

ayu jue said...

gambar kepala orang..hikhik

abiwan said...

saya nampak seorang lelaki, berjanggut bermisai berjambang ..

betul kan?

idizz89 said...

haha... xperlu..goyg2 kepla.. krang mabuk pink nti...
cma tgk dri bwah skrin aje dh leh nmpk gmbar.. :P

kaishin said...

nampak muka orang tapi tak tau sapa..hehe :P

Koding said...

Nampak Avaiii Shamugi...

lilypelangi said...

ohhpening! hahaa

nampak kepala orang .. betul kah apa yang aku nampak @.@

muhsin.aminudin said...

ade muka orang berjambang, tak sempat nak tengok betul2 sebab dah pening. hehe

fiqah hamed said...

gambar seorang lelaki..itu jew yang nampak.. ;(

Pka Rahim said...

macam muka orang je. betol tak..??

dyabunga said...

pening dya tgk..muka org kot..hahaha

Mrs Velentine said...

mak ai bepinar mata..hahaha...Tamil Rajnikanth...mcm lah...hehehe

Syaz Blackrose said...

ahaks.. ponin palo den tergeleng2nih...

CikOdah Gebu said...

CikOdah nampak muka orang, betul ke tak?ke mata CikOdah yang kero

Rimau Sakti said...

nak goyang2 kepala nanti pening lak...tapi nampak dah...gambo wajah orang lelaki yang ade jambang sikit..heheheh

Sally Yatiey said...

Nampak muka orang. hehe :D

KorN said...

mcm lelaki berjambang jaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

gambar org, tp tak tahu siapa... haaaaaa

Che Rosliza Che mat said...

Sis tak nampak apa2..nampak garisan adalah hihihi

Michelle Hopell said...

alaaa pening kepala goyang2 gara2 nak tengok gamba tu. hihi..
michelle tengok mcm wajah manusia serupa lelaki bejanggut. hihi.. betol kan hehe :P

Deanzofq said...

kenapa semua org nmpk lelaki yg berjanggut? aku nampak macam ikan tgh berenang je??

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com