Tuesday, 17 July 2012

Bilik Tidur Unik dan Pelik


Assalamualaikum..

Actually tadi saje lah nak google image konon nak cari rekaan bilik yang awesome..Konon nan ubah suai bilik..hakhak..Tapi,lain pulak jadi nya..Google-google punya google image jumpa lah image bilik tidur yang pelbagai memang cantik lagi menawan..Then,belek punya belek daku jumpa lah gambar-gambar bilik tidur yang unik dan pelik ni..

Datang pulak idea nak kongsi gambar-gambar ni kat blog..Lagi-lagi idea pulak tak berapa nak ada nak wat entry..So,memang gambar-gambar ni menyelamatkan blog ini dari tiada entry untuk hari ni..Hakhak..Memang unik-unik bilik tidur ni semua..Rasa-rasanya semua kat luar negara je kot bilik tidur macam ni..Ke ada antara korang pernah jumpa bilik ni kat Malaysia or bilik korang ke macam ni..Hehe..

Especially,gambar bilik tidur no 1 dan no 2 tu,memang superb best lah kalau bilik tidur macam tu kan..hehe..

      
     
      

      

      

      

17 kaki blogger komen:

Michelle Hopell said...

hati2 kalo tido kat bilik tdo yg no 1 tu,takut tergolek jatuh dlm air. hehehe ^^,

missha said...

yanglast tu memng unik. tak nmpak pun katil..huhu

steffany daph said...

gambar no.1 tu best sangat :D kalo sya, mmg tak angkat la dari bilik tu kot. teheee.

dhia adawiyah said...

suka gambar bilik tidur no 4 . nampak sweet je .. tapi kan .. gambar bilik tidur no 2 tu .. macam menyeramkan lah pulokk .. hihi

ZouL said...

style gk ye bilik tido cmni hehe

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

HEBATT ! SUKA NYAA !!!

.:MrS cHerRy:. said...

hmboi...yg bilik bwh de air tuh..bgn jep tido troz mndy..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

tringin nak bilik tidur ade kolam renang tapi tkut terberenang jew waktoo tidow...*tdur lasak*

mizz RFL said...

suka bilik yg no 2 tu.. nmpak tenang.. no 5 pn not bad..sbb unik.. dn lebih privacy..

ADEEYA said...

Kalau dapat bilik number 1 tu bestt gileeeee! :)

Sue-Rya Qistina said...

klau yg no 2 tu, mmg x dpt nk tidur la jwbnye. sbb ade ikan2 kat atas dok menari2 kan. hehehehe

BeRRy MuMMie said...

cool la bedroom mcm tue, time single ni boleh la, kaloda kawin abis!!! hehe

HanaNabihah said...

ngeh ngeh. yg no.1 tu plg best! bangun2 tido je terus mandi! haha

Yumida said...

beznye klo dpt tdo kat salah 1 bilik dipaparkan..no. 2 tu bez!

hainom OKje said...

Anak OKje, Angry Bird pun suka pink mcm akma...hee...tapi belum tegar kot......heeee

Che Rosliza Che mat said...

memang pelik hihihi

shedameor said...

Ya Allah, comelnya ! nak macam yang 1st tuuu. hehe. memang sampai ke tua la tak dapat yea dak :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com