Friday, 27 July 2012

Jawapan Uji Mata 3 dan Penyenaraian Bloglist Ogos

Assalamualaikum..

Hari ni saya nak beri jawapan Uji mata 3 hari tu..Maaf ye atas kelambatan memberi jawapan..saje lambat-lambat kasi suprise..hakhak..Macam-macam jawapan yang saya dapat kat SINI.nak gelak pun ada baca jawapan korang..hahaha..jahatnye saya gelak kat orang..hehee..

Actually,jawapan Uji Mata 3 tu adalah seorang lelaki berjambang..Tu je sebenarnya jawapan nye..hehe..Cer korang tengok betul-betul..

            

Dan bagi awak,awak dan awak semua yang telah menjawab di uji mata 3 itu..anda semua akan di senaraikan bloglist Ogos saya..Tak kira jawapan anda betul mahupun tidak..Semuanya akan masuk bloglist Ogos saya..

Suka tak suka tak?hehehe..kalau suka angguk..kalau tak suka pun angguk..hahaha..So,nak tau siapa yang telah di senaraikan..Silalah merujuk link entry BLOGLIST OGOS PECINTA PINK..

Mulai bulan Ogos,yang telah di senaraikan,teramatlah bertuah sebab setiap hari saya akan singgah ke blog anda,komen entry terbaru anda dan akan klik-klik iklan Nuffnang,churp-churp dan seangkatannya di blog anda.Tapi ia bergantung juga kepada masa yang ada..So,mohon korang rasa bertuah okey..haha..

Untuk makluman juga,Bloglist Ogos merupakan gabungan mereka yang menjawab di TEKA UJI MATA dan UJI MATA 3..Jadi tunggu apa lagi terjah link DI SINI untuk tahu yang telah tersenarai dan kalau rajin bolehlah blogwalking ye..tambah-tambah kawan..Okey..itu sahaja..sekian dari saya...


P/s:1)Ada 4 atau 5 orang yang tak dapat di kesan detail untuk di listkan
    dlm senarai bloglist..jadi,mohon maaf terlebih dahulu..
   2)Bloglist Ogos akan dimasukkan mulai 31Julai..

12 kaki blogger komen:

hairy said...

xteka jwpn betul xblh erk T__T

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah,eyqa dapat masuk bloglist akak!
#terharusekejap#

AZRUL AZMI said...

Saya Rase Rajinikanth kot... Rase Jerrr...

SoLy SoLicious said...

ha'ahh..btol la.. gmbr llaki bjmbang... hee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohhh dh masuk bloglist erk. hehehehe

nn lylyn said...

gmbar lelaki..pelakon india tu..

babycomel said...

owh, berjambang tu yg xberjawab hehehe..

jaakechik said...

alaa..ruginya xsempat nk join!

Arol Mubin said...

Tak sempat join! Sekarang dah jarang layan blog so dah lama tak terjah blog kawan-kawan.

the tempo of life said...

ha'ah la. nampak lelaki berjambang./ hihi

Yumida said...

mmg nampak berjambang..tp cam pelakon tamil tu...

AJIB said...

rupa lelaki berjambang dan tangah mkn kek lapis sarawak hehe

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com