Monday, 16 July 2012

Yang manakah anda?

Assalamualaikum ..

Setelah semalam hampir sehari tak dapat nak online..So,pagi-pagi ni merajinkan diri nak online sebentar..Actually,semalam tak online akibat pintu bilik terkunci dari petang hingga tengah malam..Laptop,handphone dan kunci bilik semua dalam bilik..Bagusnya lah kan..haha..kesian sungguh kat diri sendiri..Nasib lah ibu ada spare kunci bilik..

Akibat kecetekan idea nak post entry apa.hehe.So,saya ambil keputusan nak tanya korang dan korang semua lah kan..Yang manakah antara kedudukan gambar kat bawah tu cara korang menggunakan laptop?Yelah kan,tiap-tiap orang ada cara tersendiri nak dapat kan keselesaan..Baru lah lah best nak online lama-lama..

So,yang mana satu korang?Share-share jom..Kalau saya yang nombor 5 dan 8 .hahaha..Teruk benar gaya nya kan..Tapi itulah yang selesa..Tapi kalo yang no 4 dan 7 tu macam sakit pinggang je tengok..haha..So,korang yang mana?




P/s:Jangan lupa teruskan like dan komen header saya di SINI SINI.Terima kasih(^_^)

17 kaki blogger komen:

Pn. Sheila@CC said...

akak guna latop cara 12... kat ofis n rumah mesti duk kat kerusi n latop atas meja....

mizz RFL said...

semua dalam gmbar tu kalau online terlalu lama.. haha tp kecuali no 7..

missha said...

dudk kat krusi n laptop ats meja..no brape ea? hehe

Che Rosliza Che mat said...

tak guna laytop..guna komputer hihihi

hairy said...

biarlah rasia..haha

cikeyrah said...

keyrah no 5 ..hee kat opis jek no 12 duduk atas kerusi, laptop ats meja . .

Iza Zaty said...

no 2 dan 13 ^^

Cik Rongoks said...

2, 4, 5 . hahahha

*zafirah* said...

fira number 5 dan 12^^
jom singgah dan bagi pedpat di blog fira?^^
http://xiexiepinky.blogspot.com

Ulya said...

ulya number 2 :)


kui3 . paling tak bleh blah number 7 lah . kuang3 .
mungkin dia swuh anak dia main ats lantai laptop tu , pastu dia g masak . pastu dia nak tngok email masuk kejap , sbb dia tgah gorng ikan , nak cepat kan , membongkok je lah . aiyakkkk !

CINTA UNTUK KITA said...

rsnya tnpa disedari semua no kat atas tu kyra guna..haha kcuali yg parah no 3 n 7 tu tak la..haha

rafflesia said...

terbiasa no 2 , 5, dan 6. klau kerap online tu, macam2 gaya ada :) hehehhe

deanzofq said...

IM NO 7 AND 10. wooohaa!!

Kak Izan said...

12 rasenyer... :)

cendol said...

haha ade ke care no 7 tu?seksa woohh..hehe
cendol care yg duduk..laptop ats meja..yg mane yee??hehe
oh yeah diharap jgn amalkan cara no 5 ye tak elok..

Aiisyah Colourful said...

no 3 tulah yang selesa

Michelle Hopell said...

no 7 tu? hahah ade ke mcm tu? ishh sadis. heheehe..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com