Friday, 20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum..

Hari ni rasa macam nak join segmen je..Dah beberapa hari tak join segmen..Almaklum line broadband lembap giler akibat kurang pembayaran..haha..So,hari ni bukak dashboard tengok Abang Ben Ashaari wat segmen la..Harus join lah kan..Selalu asyik miss segmen beliau..So,hari ni tak nak miss lagi..Segmen pun simple lagi senang kan..

        BEN ASHAARI
                     KLIK UNTUK JOIN

So,kat sini saya nak menyeru dan menjemput semua rakan blogger untuk bertukar link dengan saya.Insyaallah saya akan blogwalking selalu ke blog korang dan komen-komen entry untuk korang semua..Dan yang paling penting akan update sekurang-kurangnya sehari satu entry..

Jadi,jom-jom kita bertukar link okey..deal(^_^)

41 kaki blogger komen:

Farra said...

anda berminat untuk tukar link dengan saya? (dah letak blog awak dlm bloglist)
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

ayut said...

anda berminat nak tukar link dengan saya?

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

slalu gak pusing2 blog kamu sblm ni..msuk list je ea :)

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist akk dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

GBM said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?
http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

misz sempoi said...

done

The Azryll said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

P/S : Blog PP ni memang dah ada dalam bloglist MM.. Tapi takpela, masukkan dalam bloglist Ramadhan ni jugak.. Hehehe..

Ayiesha Sani said...

ya..saya berminat
dan awak dah pun dalam my bloglist saya:-)
http://ayieshasani.blogspot.com

Mrs. Abi said...

okey kita tukar2..... thanks dear!!

MISS Z BERCELOTEH said...

sudi tak awak tukar link dengan saya??
huhuhu

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mieya Atiera said...

Anda berminat untuk menukar link dengan saya?
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

CikOdah Gebu said...

CikOdah setuju dan menerima tawaran..u're on my list

Errah said...

errah sudi..errah dah letak blog kamu di dalam list ramdhan..salam ramadhan al-mubarak..:)

Ayiesha Sani said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

cik violet said...

YES BERMINAT. SUDAH LETAL LINK AWAK DALAM LIST :)



http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Cik Anis said...

saya terima tawaran anda :)

www.anisfadliyana.blogspot.com

Cik Anis said...

saya terima tawaran anda :)

www.anisfadliyana.blogspot.com

Mr. E'raz Fadli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Roslan Putra said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

saya dah masukkan blog anda di bloglist saya...
selamat berpuasa...

adrian aizat said...

terima kasih. dah letak blog awak dalam bloglist kita jugak!
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ terima tawaran kamu. MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist.

http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

www.QueAchmad.com said...

YA, SAYA BERMINAT SANGAT, hehehe.... Tq... Juga dari segmen yang sama... Dah polloe sini jugak

http://www.queachmad.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

www.QueAchmad.com said...

YA, SAYA BERMINAT SANGAT, hehehe.... Tq... Juga dari segmen yang sama... Dah polloe sini jugak

http://www.queachmad.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syaz Blackrose said...

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

maaf lambat internet problem.. harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye

www.QueAchmad.com said...

YA, SAYA BERMINAT SANGAT, hehehe.... Tq... Juga dari segmen yang sama... Dah polloe sini jugak

http://www.queachmad.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal said...

Assalam, done letak link kamu juga dlm bloglist saya...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syukri Mohtar said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA
dah masukkan blog ni dlm bloglist ramadhan..

tukar link jom :)
http://syuk6692.blogspot.com/

kechixx hussain said...

Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

careno said...

sy sy berminat dgn tawaran anda... TQ
http://marqiscareno.blogspot.com/

Pka Rahim said...

ya pka berminat. ur link listed ;))

dyabunga said...

dya setuju..dh letk dalam bloglist

zikron said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

UmmiAbi said...

Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi jawap k..
"Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..

ain1914 said...

ya saya berminat
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

fAtrinA said...

yeayy updated in mylist!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com