Thursday, 12 July 2012

Review Blog:Bloglist Julai Part 2

Assalamualaikum..

Hari ni daku nak sambung menyambung review blog untuk 3 penyertaan terakhir Segmen Bloglist Julai.Yang mana belum berkesempatan nak tengok review part 1 boleh lah klik dekat SINI SINI..okey jom lets check it out 3 blog terakhir untuk di review..

1)http://zaxx-in-da-house.blogspot.com

     ~zaXx iN tHe HouSe~


  • Suka header blog ni simple but nice 
  • Suka tagline Blog ni jugak In the Eyes of everyone's beholder.Penuh makna tersirat di situ..hoho..
  • Loading blog okey,laju.So,memudahkan kalau nak blogwalking..
  • Cadangkan tuan blog letak Blog Archive dalam scroll bar..nampak lagi kemas dan meletups..hehe..yang lain-lain semua okey dan okey..
2)http://cikyayastory.blogspot.com

      Mizz yaya

  • Suka doodle kat header tu..comel nya..
  • Blog Ain ada lagu,tapi boleh pause..So,senang lah bagi yang tak nak dengar boleh pause okey..
  • Sidebar kemas je cuma tak berapa pasti yang pasal kotak bahagian bawah sidebar..kalau tak de lagi nampak kemas.
  • Loading blog okey..tak perlu tunggu lama-lama.
3)http://cheksunnyboomboom.blogspot.com

        !                                                       Eza Boom Boom | ファエザ^_^!
  • Header blog Eza sangat awesome..cantik..Colourful..
  • Blog Eza sangat kemas.Sidebar pun kemas.Tiada widget yang bukan-bukan macam saya..hakhak..
  • Suka tempat shoutbox..Jarang-jarang jumpa yang letak shoutbox kat header..
  • Loading pun masih lagi okey..Tak lama..

Akhirnya,selesai sudah sesi review blog..So,tinggal satu lagi yang belum di lunaskan sticky post untuk 3 orang bertuah.Tunggu ye awak-awak yang bertuah dalam masa terdekat ni,Insyaallah..Sticky post untuk anda bertiga..

Seperti biasa jom terjah ketiga-tiga blog di atas yang masing-masing ada kelebihan tersendiri..Sambil terjah,sambil tambah menambah kawan..Selamat blogwalking(^_^)

10 kaki blogger komen:

Alieza Dayasari said...

Tahniah kpd 3 blogger ini.

eesyaLavigne said...

tak sabar nye nak tunggu list 3 org yang bertuah tuh

Ain said...

Ihik..akmal review blog ain lah..gementar bile bace...hehe..thanks akmal sudi review..hehe..nanti bende yang tak betul tu ain buag ea ? ^^

MyMy said...

best jak bila kena review ni kan hehe

Tinta Lana said...

Salam..

Akma..kita punya mana? *tetiba*

Hahahahah, tak pasai2 kena lempang 40x (-_-) hehehe.

Blog eza dah prnh smpai. Nak ke blog diorg, chawww!

rAIHan said...

terjah sana!!

ADEEYA said...

:))

zaxx said...

waa thanks..:) ada gambar sy la kt no 1 tu,hehehe... tq byk2 cik akmal..terharu sgt2...tq2.. untuk advise tu,sy try wat k.. kengkwan yg lain, slmt berblogging n jemput la dtg rumah sy..:)

kaishin said...

bakal diterjah mereka mereka ni..hehe

Eza Boom Boom :) said...

thanks review blog eza dear :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com