Thursday, 26 July 2012

Saya masih boleh bersabar..anda bagaimana?

Assalamualaikum..

Wah..tajuk kemain lagi kan...Hot tak?hot tak?haha..hot la sangat kan..kihkih..Sebenarnya tak tahu nak kasi tajuk apa yang sesuai..So,hentam jelah tajuk tu..nampak macam best je..hehe,,Actually,sebenarnya dah lama nak post entry ini..tapi asyik di tunda dan di tangguh..So,rasanya tak perlu tunda lagi dah ni sebab makin lama makin banyak pulak benda ni terjadi..

Entry ini sebenarnya di buat bagi meminta kerjasama anda,anda dan anda semua supaya tidak meletakkan link iklan churp-churp,say dan seangkatannya di ruangan shoutbox..Saya ni orangnya,Insyaallah selagi termampu akan membalas jejak yang di tinggalkan di shoutbox.So,bila syok-syok nak terjah..Aih,aih..ke link iklan yang di maksudkan plak..Saya tak kisah kalau korang nak suruh klik-klik tu tapi biarlah pada cara yang betul.Baru fair dan square kan..Saya pun suka klik-klik ni..Paling suka klik-klik iklan NUFFNANG..Hakhak..

Saya juga sebenarnya tak nak lah sampai buat entry kan..tapi terpaksa sebab sehari dua ni dah banyak terkena..Ada sekali tu kena spam apa entah..pun bukan faham sangat,,Dah kena blacklist tak boleh shout kat satu blog tu..kesian tau tau..

Setakat ni,saya masih lagi boleh besabar..senyum-senyum je taip entry ni..hehe..Lepas ni tak mau tak mau dah ye letak link iklan dan spam segala tau tau..Deal tau..hehe..So,korang semua mesti pernah kena kan terutama yang ada shoutbox tu..Masih boleh bersabar ke tidak?hikhik

               


P/S:Result exam dah keluar dengan selamatnya tadi..Alhamdulillah meningkat walau tak banyak(^_^)Yang penting lega...

36 kaki blogger komen:

babycomel said...

baguslah result okey ;) tahniah sbb ada peningkatan..
erm alhamdulillah setakat ni xpernah la pulak terfikir nak buat camtu iklan ke apa, sabar ye

zatie said...

pnah gak terkena..mmg bengang jugak laa...niat nak BW balik tapi terkena bnda lain...huhuhu..^__^

dyabunga said...

kalau dya mmg xblh sabar..geram je bila masuk blog dia..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

akak sabar yerk..btw, congrat akak result meningkat... :)

Nurlyla said...

ape mksud ko kena blacklist? macam mana boleh jadi begitu?

Nur-nba said...

Betul tu.. memang menjadi2 sejak kebelakangan ni.. Ramai yang suka ambil kesempatan, letak link iklan di shoutbox.. Tak larat nak melayan..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

huuu.... leeza juga tidak suka begini.
so far leeza belum buat mcm ni. lagipun kalau buat mcm ni, kalau churp2, says detect.. nnt kena block plak account. tak nak lah mcm tu kan..

memandang kenyataan pencinta pink hehehe suka klik2 erk.. free2 klik lah iklan yg ada.. leeza tak lah giat sgt churp2 n says.. buat ikut mood. ada org klik 1 bonus, tak ada klik mean tak ada rezeki.

plus lagi kan.. leeza tak suka pg page yg bilik kita terklik mana2.. ada kuar iklan.. waaa kayalah pemilik blog tu. huuuu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

BTW, harap pencinta pink bersabar yer.. biasalah.. setiap manusia kan berbeza...

eesyaLavigne said...

Tahniah :)

Asyiqin Haulisah said...

wah tahniah awak utk result tu. kan, i klik you klik. pahal kenzzz.

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Sejak bulan puasa, trend terbaru golongan ni kat shout lana kan akma,

"Selamat berbuka Lana!"

Mentang2lah aku punya header terpampang nama, elok je mereka2 ini menulis nama ku,heh3.

Sebelum klik mana2 nama kat shout tu, kan akma boleh check link nya jenis macamna.. akma prasan tidak, cuba lalukan cursor pada nama2 or apa2 link kat shout, pastu tgk belah bawah kiri window, ada kotak putih, kecik je, akan keluar full link kat kat situ.

Agak2 mencurigakan, tak perlu klik..

Mungkin akma dah tahu.. cuma berkongsi je ni,hehe ^_^

#Alhamdulillah, puasa macam biasa je akma.. :)

jal said...

hurm memang geram lah klau dorang buat cenggitu, nasib bek blog Jal belum penah kena lagi tapi penah jer Jal terklik dkat shout blog orang lain, cadangnya nak BW tengok2 churp2 menyampah, luluh perasaan nak BW

ZiErWa zAiNaL said...

alhamdulillah ade peningkatan.. zz pengurangan.. waah...x pelah..next sem cube lgi kn

trah zain said...

ha, ni satu penyakit, kita klik nk tgk blog dy, tengok2 keluar bnda len, kalau says plg sy xsuka, berat sgt..huhu

Sally Yatiey said...

Betul2. Selalu sangat dah terkena jugak. :) hee

Arra Ahmad said...

pernah kena juga...:)

Aiisyah Colourful said...

sabar ye.. mungkin ini salah satu sebab kenapa org xnak letak shoutbox dekat blog dia kot..

aisyah humaira' said...

penyabarnya awak..harap mereka faham :)
btw,tahniah dgn result awak ! :)

Nick Nashram said...

congratulation..u deserve it :)
mmg ramai pengemis 2 posen kat chatbox tu..tggu msa nak klik je..hahah

iklan baris gratis said...

insya Allah sy jg msh boleh bersabarr :D

idizz89 said...

hot x hot x? klu hot meh sini sy nk simbah air. bgi cool..
hot hot lama-lama cool jga.. (tagline xfresh.) hehe.

2la.. sma la.. terkena.. skrg nie berwaspada, bla nk klik nama aje tgk link dulu.. klu website yg bkn iklannye tue, bru sy klik.

wah, tahniah2.. dgn keputusn yg tlh diperolehi.. maju selangkah ke dpn dgn pnuh bergya gitu.. huhu :P

Kotak Mancis said...

dulu pon penah juga buat iklan2 tu semua dekat chatbox... then lepas ditegur oleh rakan2 blogger, bestfrend n terbaca cara buat duit tu mcm cara x jujur... terus tinggal semua xtvt tu... so sekarang ashik terklik iklan orang pulak... mungkin satu balasan buat saya :) salam ramadhan

eimah siti said...

betul2....cik siti pun tak ska macam tuu.....btw tahniah ye pasal result tuu...

Penyuluh Perikanan said...

postingannya bagus, kalau anda sabar, saya juga turut sabar
orang sabar di sayang Tuhan

ditunggu singgah yah

Yumida said...

alhamdulillah..dpt result dah...
aah kan..sgt x berhemah diorg letak link iklan nih...pastu kasi ayat kebaboom..
paling x bez n rasa nk remove shoutox ni bila ade guna perkataan kasar..x sukanye!

Eza Boom Boom :) said...

tak suka gak klik2 iklan...:). Alhamdulillah meningkat..

Natasha said...

huhu.. sabo je la.. ;)

aisya said...

huhu.. tak paham nape suke buat mcm tu.. mmg xhalalkan la duit yg diorg dpt tu.. huhu

Mrs Velentine said...

akak tak smpi hati nak mcm 2...cr duit kena jujur..hehe

hainom OKje said...

Betul tu..... tapi OKje bukan pasal iklan ...pasal widget.... Bila time nak komen je tak habis-habis gi widget... boring sungguh!

Anyway tahniah ye for your result... biar meningkat sedikit-sedikit... daripada tak meningkat langsung! he..he..

hairy said...

selalu sgt kena..xtekan pun..bahahah....ckp elok2 baru tekan...btw thniah!!...

Kak Izan said...

Allah bersama orang2 yang sabar.. (peringatan utk diri sendiri juga).. ihihihih ... Tahniah ekk atas peningkatan tu.. :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yek

Hanif said...

Ianya takkan selesai selagi ada blogger tak paham konsep berblogging ini.....hehehehehe.
Mencari duit cara mudah tapi meyusahkan orang

nik ros said...

sebab iklan tu bagi duit sebab tu la diorang buat mcm tu kn.nak cari duit dengan cara mudah.so org terus klik kat situ

the tempo of life said...

huhu. sebab tu saya takde shoutbox

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com