Monday, 9 July 2012

Review Blog:Bloglist Julai Part 1

Assalamualaikum..

Seperti yang di janjikan sebelum ini ,3 penyertaan terawal dan 3 penyertaan terakhir untuk Segmen Bloglist Julai blog mereka akan direview oleh saya.So,hari ni..saya nak review untuk 3 Blog penyertaan terawal terlebih dahulu.Manakala 3 penyertaan terakhir tunggu ye turn anda selepas ini..hikhik,,So.jom mulakan sesi review mereview..

       Nur Farahuda's blog

  • Blog Huda sama macam saya..pink pink..like like..
  • Background simple but nice..
  • Sidebar kemas dan rapi
  • Paling penting tak perlu tunggu lama untuk ke blog Huda.
2)http://nurizzati0920.blogspot.com

    NuR IzZ@Ti

  • Blog Izzati pun sama macam saya dan Huda tema pink..hakhak
  • Lagu background saya suka,sedih je..hukhuk.Tapi,tak pasti boleh pause tak..Harap-harap boleh pause ye..hikhik..
  • Pandangan saya,sidebar macam  padat.Kalau kurangkan sikit widget nampak lagi cun..hee..
  • Yang lain semua okey dah.
3)http://ayuejean.blogspot.com

      Cherita AyueJean
  • Suka header blog kak Ayu..Sweet je..
  • Blog kak Ayu pun kemas..Sidebar okey..
  • Loading pun tak lambat,so tak perlu tunggu lama-lama
So,korang-korang semua seperti biasa jom kita terjah ketiga-tiga blog di atas ni..sambil blogwalking boleh lah tambah-tambah kawan..

9 kaki blogger komen:

Natasha said...

terjah! :)

KorN said...

xsempat nak terjah mereka, dah nak kena balik rumah lorr.. xpe esok masih ade. hehe

Che Rosliza Che mat said...

akan di terjah hihihi

rAIHan said...

terjah!!

Azwa Mislan said...

untung nya dorang ne,di review. :')

AyueJean said...

tq syg.....
Hehehe...
Terharu nih...

AyueJean said...

korn slalu je dtg sergah... Huhuhuhu..

kaishin said...

akan diterjah mereka2 di atas ni hehe

NuR IzZaTi said...

tq dear! ^___^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com