Thursday, 12 July 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Assalamualaikum..

Pagi-pagi ni dengan rajin nya saya ingin join Contest dari blogger yang semakin hangat di pasaran iaitu Hazwan Hairy..Contest ke-3 hari tu,tak sempat nak join.So,kali ni join sepantas kilat yang boleh sementara free sekejap-sekejap ni..

So,kali ini Hairy buat Contest MEGA2012 Hazwan Hairy.Di mana contest ini memerlukan kita mempertaruhkan Header.

           
                  KLIK UNTUK JOIN

So,daku mempertaruhkan Header blog daku yang sangat comel lagi awesome yang di gunakan sekarang ni..ayat tak nak over pulak kan.Haha..

           Pecinta Pink^^

Actually,header ni hadiah dari blogger kreatif lagi inovatif iaitu BUNGA HATI MAMA.kalau ikutkan saya memang kurang kesenian sikit bab-bab kreatif ni..So,bila dapat hadiah header ni terus saya suka sangat-sangat dan menjadikan ia sebagai Header blog ini.


Cerita di sebalik header:
Header ni memang lengkap menceritakan yang saya amat suka colour pink sebab kedua-dua doodle yang comel itu dengan ayu nya memandang ke arah perkataan GADIS PECINTA PINK.Kat situ jelas kan kan yang memang menunjukkan daku memang suka sangat dengan pink.Tak pandang warna lain dah..asyik-asyik pink,pink dan pink..Nampak benar saya obses pink di situ..haha..

Boleh ke cerita macam tu?haha..Hentam jelah..Menang atau tak belakang kira.Yang penting Support kawan-kawan..kihkih.So,kalau korang nak join boleh lah klik-klik link kat atas tuh okey..

Contest ni Bermula hari ini 12/7/2012 - 22/7/2012

11 kaki blogger komen:

hairy said...

haha saya nk gelak dulu ni....terima kasih sgt2 dkt akma sbb sudi support sya dri awal smpai skrg..terharu gila2 lah...all the best tuk anda..mmg comel ok..gudluck...tggu slnjutnya...

HanaNabihah said...

wahh! gud luck akma. header saya momot. nak kena buat header baru. adehh. payah betul 'tangan bangku'. hoho

ayut said...

all the best join segmen!mcm mnarik...nak g tgk la :)

Michelle Hopell said...

memang cute header pink tu .. michelle suka :)

IFA Athirah said...

ni mmg peminat tegar pink ni :) anyway, nak free photoshoot x? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/2012/07/siapa-nak-free-photoshoot.html

Alieza Dayasari said...

waaaa... dh masuk erk.. jap.. leeza nk masuk juga.

Nazayiena said...

Good luck.

Lily said...

Good luck tau :)

MyMy said...

mcm menarik jak ni padal header2 hehe gud luck.. later nk join juga laa hehe

Cik Rongoks said...

gud luck !

AJIB said...

terbaik chayok2 ye...

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com