Monday, 9 July 2012

Segmen Pencarian Bloglist Ramadhan Fafa Eryha

Assalamualaikum..

Hari ni nak join segmen..lama kot tak join segmen..So,hari ni balas dendam nak join segmen segala macam yang ada terutama pada mereka-mereka yang telah bersusah payah dah tag dan jemput join kan.So,hari ni saya ingin melapangkan sedikit masa nak join segmen..So,jangan hairan bila hari ni entry hanya segmen okey..hoho..

So,firstly petang ni nak join Segmen Pencarian Bloglist Ramadhan Fafa Eryha.Thanz ye sahabatku sebab ajak join..So,here I join special untuk kamu..

      
            KLIK UNTUK JOIN

Saya ingin tag mereka:
Pencarian ini akan bermula 8 Julai 2012 sehingga malam pengumuman bulan Ramadhan jam 11.59pm.
So,korang tunggu apa lagi join jangan tak join,meramaikan majlis..hakhak

2 kaki blogger komen:

Arol Mubin said...

Selamat bersegmen, kak! Join sementara ada waktu lapang nie. :D

FaFa EhA said...

alololo <3 hehehe thanks sayangg sebab sudi join ! :))) muax muax ! hahahaa

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com