Tuesday, 31 July 2012

Mencari Bloglist Ogos

Assalamualaikum..

Malam ni mood baik dan rajin,,hehe,,Jadi,saya nak mencari beberapa lagi blog untuk di masukkan ke Bloglist Ogos saya..Kalau ada yang beminat nak masuk Bloglist Ogos saya cara nya mudah dan senang sahaja.Hanya perlu komen di entry ini..Tinggal kan link blog anda dan automtik anda akan di masukkan ke bloglist saya..

Kelebihan berada di bloglist saya:
Mulai bulan Ogos,yang telah di senaraikan,teramatlah bertuah sebab setiap hari saya akan singgah ke blog anda,komen entry terbaru anda dan akan klik-klik iklan Nuffnang,churp-churp dan seangkatannya di blog anda.Tapi ia bergantung juga kepada masa yang ada okey..

Jadi kalau berminat cepat-cepatlah komen entry ini okey..Hakhak..Siapa cepat dia dapat,siapa lambat dia tak dapat..haha..Acah je..Saya menerima komen-komen anda sehingga jam 10 pagi esok sahaja okey(^_^).So tunggu apa lagi..cepat-cepat..hehe

Sebelum tu,Actually,hari tu saya dah dapat 44 orang blogger untuk Bloglist Ogos dekat BLOGLIST OGOS ini..So,yang dah tersenarai tu tak perlu join dah..hehe..Okey..pada yang tak dalam list lagi..Tunggu apa lagi..cepat-cepat..hehe..Klik SINI untuk lihat list Bloglist Ogos..


         



41 kaki blogger komen:

red jambu said...

http://red-jambu.blogspot.com/

amengs88 said...

http://azmengs.blogspot.com/

Harap dapat masuk la dalam bloglist ogos... Hehehe

cikmisi leen said...

cikmisi jugakk !~ hehe~

http://keyrajoongki.blogspot.com/

fanuiz said...

hye..
join yea.. :)


http://fanuiz.blogspot.com/2012/07/thats-my-girl.html

FaLya said...

Fatin nak masuk bloglist akak bleh?hee^^

http://www.cokeandsundae-sg.blogspot.com/

Sue PeLik said...

saya! (sambil angkat tangan)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/ :P tengs!

Pinky Aina said...

Salam. http://pinkyaina.blogspot.com/ Saya. Nak join

AJIB said...

haha mcm best je ni sy nk join leh:)
htt://lagilahgempakbeb.blogspot.com

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wahh! nasib baek dah termasuk dlm bloglist ogos..

Hanif said...

Saya mahu!!hahahahha

dEdEQ dE wIshEs said...

NAK JADIK JUGAK LEH LEH .. HEHE

Yanty Lee said...

Hi..nak join!

http://themptyanty.blogspot.com/

lokman said...

saya nak juga berada dalam bloglist itu. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/

Jemput juga join segmen first saya.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

penyertaan awak amat dihargai.. ^_^

cci said...

yeayyyy.. cci.. ^_^
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

zanairin said...

kakak comel!! sy nak..XD
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/

iena_mieyna ^^ said...

wah...first, nk ucap selamat berpuasa..dah dalam fasa pengampunan dah kita skrg.. :) second, saya minat nk join bloglist tu..hehe.. :) nanti sudi2 lah singgah blog sy di www.pinkynaiena.blogspot.com

Eyqa Lovetta said...

nakkk boley2...heheh

http://eyqaloving.blogspot.com

AZRUL AZMI said...

Nak!!! Nakk!!! Nak!!! Nak Jugak!!!

Saya nak masuk blogList Pencinta Pink Jugak!!!

http://aazzrruull.blogspot.com

missina said...

salam,,nak masuk bloglist Ogos juga bleh enggak?hehe,,**tetiba awek indon sesat di sini,,papepun,,salam Ramadan dan menjalani ibadah sepenuhnya,,;)

http://missina08.blogspot.com/

Cik Nur said...

nur dah masukkan blog akma dalam bloglist nur.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/

Aiisyah Colourful said...

saya nak join :-D

http://roseskalerful.blogspot.com/

Azwa said...

http://labyrinthandherworld.blogspot.com/

hehehe thank you laling :)

Maisarah Azmi said...

nak2.. nanti saya masukkan awak dalam bloglist saya jugak

fuza said...

hah...nama kita tak de la...

http://fuzamusa.blogspot.com/

shida'R said...

join jus letak url ke??
shida nk join..lah..kalo silap tuan blog PM yer..

http://www.duniashida.com

Wan Diana said...

Nak join :))))))) <3

http://diana-azmai.blogspot.com/

Nur-nba said...

Kak Nur nak join boleh tak?

URL blog:

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

keli menari said...

nak gak !

kelimenari.blogspot.com

محمد شهريل القنيطري said...

cepat2..komen skung..hehe

http://kuahdalca.blogspot.com

rAIHan said...

hehe. mekaseh. nnt raihan letak blog pencinta pink as my bloglist too. raihan suka singgah sini~

aisya said...

nak jugak.. hehe

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

eh sempat lg ke ek.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

Ein said...

Salam :)

sempat lagi ke nak list kan?

thank you.

http://www.ainkalam.com

Liyana Fauzi said...

http://liyanafauzi98.blogspot.com/

BieySha said...

Harap dapat masuk yer dear :)
http://bieyshastory.blogspot.com/

Tinta Lana said...

Salam.

Alamak, tak dan nak join akma, hahaha.

nabila biela said...

http://comey-comeyblog.blogspot.com/

Kak Izan said...

nak jugak... izzanor21.blogspot.com

TQ.. salam ramadhan

I love Sleep said...

kamu telah di tag di sini http://jalanjatuhdanbangun.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-or-awak-yang-bertuah.html

jgn lupa masuk kn sy dlm bloglist kamu hehe~

KorN said...

Nak masuk sini gak boleh ke?

Aidy Izzuddin said...

nie yg hri tue nye ke?
klu bkn, nk jga la ye.. hehe
:)

http://idizz89.blogspot.com

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com