Wednesday, 1 August 2012

Wordless Wednesday 18# Ponteng Puasa

Assalamualaikum..


Apa Kata Anda?


P/s:Dalam proses masukkan  bloglist Ogos(^_^)

Credit:Harian Metro

29 kaki blogger komen:

Mrs Velentine said...

hahaha,,apa dh..mungkin non muslim kot

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

orang yg jual makanan un turut bersubahat.. masya Allah!

Saya Disini said...

oowh tapauuuu...

Saya Disini said...

oowh tapauuuu...

ayut said...

errr..sng cite klu tak puasa pon hormatla cikit yg puasa. :)

cik Lilis said...

apa kata saya ? hm hm , berdosa punyaaa :)

dyabunga said...

tau pun malu nk beli makanan..guna helmet.. dgn allah xmalu..hurm..

jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

AJIB said...

tu tapau tuk berbuka nnt kot...

Cik Nur said...

buat malu je..!
malu besar ooo..!
kot ye pun xpuasa, mkn la sorok2

Syakir Rahman said...

hurm~ssah nak ckp bg yg x puasa ni... tapi kalo dah x puasa tuh, xyah la terang2 bg nmpk, memalukan je kalo org yg bukan islam tgok...

shida'R said...

sabar jelah xpuasa depaa nih haihhh ^_^

cci said...

hahaha.. mmg x senonoh tul... =_="

Silent Note said...

Semangat btol nak buka pose...
awal nopp bukanya..hahahaha

Nick Nashram said...

pandai pulak cover muka tutup ngan helmet tu..tau pulak malu..kecik2 tak nak puasa..bila besar jadi camne la..huhu

Aiisyah Colourful said...

emmm.. entahlah.. tapi jangan bersangka buruk sangat.. kita xtahu bila dia makan makanan tu..

Momo said...

ehh ehh sape tuu..haha

Errah said...

taktik mereka pakai helmet ea..alahai kenapa la lemahnya iman mereka ni

hazwan hairy said...

kata sya ingtlah dosa...bahahah

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. YG NEH AG TERUK KE ? KAT SINI .. DAK2 NI DTG BELI AIR N ROTI JE .. KOHKOH .. ADOIHAI .. GANTI KAH MEREKA ? DONT KNOW .. SENDIRIK TGGUNG .. ADA YG TUA2 TARAF ATOK PUN XPOSE AG .. ISH ISH

abiwan said...

oo, lau gini lagi besar la badan,, hehehhe ..

tak leyh compare dgn meggi ketam

Fiza Suhaimi said...

Budak 5 tahun pun boleh berpuasa.. :)

lokman said...

tak boleh buat fitnah bulan-bulan puasa ni.. ^_^, ingatlah dosa ponteng puasa..

AZRUL AZMI said...

Yang ponteng puasa tu memang teruk la kalau tak de keuzuran... tapi kalau tengok orang beli makanan doesn't mean yang orang tu tak puasa... mungkin beli makanan untuk anak dia ke.. kan3...?

Jom Jalan2 Blog Saya Plak... Ala, Jom La..

Mieya Atiera said...

Biasa lah tu. Even Orang Islam sendiri pun berkrompomi untuk jual makanan di pagi hari.

rAIHan said...

astaghfirullah. tak tahulah nak kata apa. moga allah beri hidayah kpd mrk.

Sally Yatiey said...

Tak tahu nak kata apa :) hee

eimah siti said...

ish2....apa la diaorang ni....bila nak insaf tak tau la...

kaishin said...

hahaha..kantoi sudah :)

Akram said...

xde der non muslim nak pakai helmet full face beli makanan...apa nak jadi da.

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com