Sunday, 1 April 2012

Aku Dan Pink^^

Assalamualaikum kawan-kawan blogger semua..

Firstly,saya nak ucap selamat berhujung minggu tok semua kawan-kawan..mane lokasi yang anda pergi hari ni?ape yang anda lakukan?semua nya ada di kotak jawapan anda sendiri,,hikhik..untunglah dapat berhujung minggu kan..tak seperti diriku ini..berlintang pukang lari menuju kuliah..almaklum duduk di Kedah waktu cuti tak same macam negeri-negeri lain..Ape pun yang korang wat have a nice day la kan..seronok-seronok juga ingat lah orang tersyang okey..pesanan iklas dari penaja encik pink^^ehehehe

Secondly,nak cakap pasal pink..pink dan kehidupan saya mang tak dapat di pisahkan,,umpama air dalam gelas..hahaha(peribahasa terbaru ni)..pe yang di pandang berwarna pink walaupun sebenarnye tak la secantik mana tetap kite kate comeyyy nye pink itu,,hehehe..biarlah ape orang nak cakap minah pink,pink skema,pink manje,pink gedik,ping pong ke,,opssss..yg last ni tak de kena mngena okey,,hahhaa..ape pun orang nak ckap i will always love with you wahai kekasih awal dan akhirku mr pink...heheheh..

Then,nak cakap 3 perkataan yang sangat-sangat terbaik untuk pink:

  • sweet
  • cute
  • gojes
Alahai,maksud hampir-hampir same je pun..kikikiki..

                       


                    



                    

                      



                          

Terima kasih pakcik google kerana memberi kan hasil carian pink yang sangat omeyyyyy..i like^^ semoga barang-barang ini mampu ku miliki satu hari nati(penuh megharap),,,,

Okeyla..jumpa lagi next entry,nak kuar pegi mam kepci..sedap-sedap tu(ayat nak wat orang jeles)hahahah..ada ke yg jeles?hikhik ,,peace^^
                           

6 kaki blogger komen:

anNaqia said...

suke pink jgk! :)

Cik Adieb said...

wah,peminat setia pink :D

steffany daph said...

wah,. smua pink :D

eintan nurfuzie said...

cik en lebih minat pada purple...dh pelbagai koleksi purple cik en simpan

@ deqla manjew said...

owh i like pink too... jom singgah blog sis! done follow u... :)

Pecinta pink^^ said...

An Naqia,,hehehe,,selamanya pink^^
Cik Adieb,,hehehe,,peminat no 1 pink:) Steffany,,semestinye pink:)
Eintan,hikhik purple pown omey gak kn:) Deqla.sis nati kite bw belog sis ye:)maseh semua^^

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com