Tuesday, 24 April 2012

Segmen:Love Story With Adah

Assalamualaikum semua..

Setelah beberapa hari tak bersegmen ,hari ni kita mula kan pencarian untuk bersegmen sebanyak yang bole..hikhik.First sekali nak join segmen oleh Adah.Terima kasih Adah jemput saya join(^_^)

           
            
                 Klik SINI kalau nak join

Actually kan,saya takde love story nak di cerita..hikhik.Tapi saya cerita lah pasal saya admire seseorang.Biasalah dulu zaman kanak-kanak riang,admire-admire ni memang confirm ada lah sebagai pembakar semangat nak ke sekolah,,hahaha.Dulu time form 4 saya ada admire one chinese boy ni..Die usah kata lah memang-memang lah hensem..tulah perempuan yang tau hensem je kan,,hakhak.Hari-hari dok usha die,Kat bus stop bus,kat kantin,kat library..dah macam stalker dah pulak..hikhik.then ,kalau die lalu depan kelas dengan perasan saya cakap die lalu depan kelas nak tengok saya,,hahaha..padahal takpun...Then bila da form 5,die da pindah sekolah kot sebab langsung tak nampak die dah..sedih-sedih..hukhuk

Lalalala..terima kasih sudi baca




5 kaki blogger komen:

Nurul Syuhadah said...

Assalamualaikum , :)

Terima kasih sudi join . :)

Nurul Syuhadah said...

Assalamualaikum :)
Segmen dah tamat aw . hehe .
so nak lihat senarai peserta , di sini
--> http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-love-story-with.html

And pemenang bertuah akan diumumkan pada 05/o5/2012 @ Sabtu :)

Stay tuned ! And thanks sebab join :)

Fazi Isma said...

dtg singgah sini kembali... ada admire ek... hehehhe

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/love-story-with-adah.html

fairus singgah sini...aLLah menjanjikan yang terbaik untuk setiap hambanya...

Nida said...

Moga apa yg diimpikan menajdi kenyataan... Insya ALlah

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com