Tuesday, 17 April 2012

Serius Blur!!Tolonggggggggg!!

Assalamualaikum kawan-kawan..

Hari ni topik besar BLURR!! sebab ape blur?grrrr..sebab blog lah wat saya blur..ada sape-sape boleh tolong explain kat saya tak kenape saya tekan sesetengah url blog die terus ke shout org busuk? bukan ke blog orang tersebut?adakah virus? spam? ada yang tahu tak? saya tak tahu ni..takut effect ape-ape je..ke saya tersalah tekan pe-pe eh? aduhaiiiiiiiiiiii,,,blur weyh..tolong insan yang baik hati kalau ada yang tahu expalain kat saya yang blurr tak tau ni..terima kasih korang(^_^) harap ada yang tau lah..hukhuk

       

4 kaki blogger komen:

Kerengga Biru said...

tue di sebab kan shoutbox busuk.org yang dia guna damaged...
tp ada shoutbox busuk.org yang org guna sekarang still okay..

takde apeape pn .. bkn virus or ape ape .. jangan risau la.. ^^

Siti Hajar Noh said...

alamak..tak tau la.. sabar kay

Yumida said...

ye ker? hmm no idea laaaaa...x pnh terjd kt sy

Pecinta pink^^ said...

terima kasih ye semua..lega hati bila ada yang cakap tak ade pe..hikhik

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com