Saturday, 31 March 2012

Sahabat ^^

Assalamualaikum semua sahabat blogger..

Selamat malam saya ucapkan kepada anda-anda semua..terima kasih sudi membaca entry saya yang tak seberapa ni^^kali ni nak post pasal SAHABAT..Sebut je pasal sahabat memang tak dapat di nafikan sukar untuk kite mendapatkan sahabat yang betul-betul di gelar sahabat sejati^^Sahabat sejati sukar di cari..
Kita sedaya upaya menjaga hati seorang sahabat sampai kadang kala hati kite yang terluka.Kenyataan tu memang tak dapat lari dari kenyataan.Tapi,dengan sahabat juga la kite berkongsi kisah duka lara hati kite.Malam ni betul-betul teringat dua orang sahabat saya Sue dan Shida yang selalu saya kongsi kisah hati saya.Da lame tak bertemu mereka..masing-masing sibuk dengan dunia sebagai seorang pelajar^^

                                 
                    
                          Rindu mereka^_^
                                                 

Ok di kesempatan ini juga nak mengucapkan terima kasih yang da sudi follow belog saya. Hajat saya  sampai 31Mac hanyalah 100 follower ..tapi,alhamdulillah lebiy..thanz sangat-sangat.korang memang terbaik lah...sayang semua..hikhik


P/s:Saya hanya manusia biasa  yang tak mampu memuaskan hati semua orang,,so,harap-harap tunjuk ajar saya lagi yang baru nak berblog tak sampai pun sebulan^^

                                           
                                                       

4 kaki blogger komen:

Rokiah Wandah said...

comelnya kawan ! ^^

steffany daph said...

hey ho. dtg sini utk menerjah. done follow u. btol cakap u tu, kwn sejati sukar dicari. especially, kwn yg selalu tolong kita. susah gak nak cari type mcm tu. (:

IeraAzizi said...

dear..dh follow k...keep in touch sll ye

Pecinta pink^^ said...

Rokiah tula,,mereka sangat comel^^hikhik,,maseh dtg belog saya:)
Steffany maseh cgt2..salam pekenalan :) Iera,,maseh gak ye,,will always keep in touch:P

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com