Friday, 20 April 2012

Yuyu Zulaikha Singgah Blog saya la(^_^)

Assalamualaikum semua..

Selamat petang semua..semalam merupakan hari yang agak sibuk buat saya..almaklum semalam menghadapi mid sem exam..encik blog semalam memang lah merajuk nan saya sebab tak hiraukan beliau.so,hari ni kenalah pujuk beliau dengan menaip entry di blog pink ni..hikhik   

Okey kembali kepada tujuan asal.nampak tajuk kat atas tu?YUYU ZULAIKHA singgah blog saya la,,Wow memang excited gila lah kan,yelah cik kupu-kupu kecik ni kan femes amos,,hikhik..tak sangka Yuyu sudi singgah blog saya yang entah ape-ape je..tak tersusun lagi..sampai dua tiga kali gosok mata NAK memastikan betul ke idak Yuyu ada komen kat entry yang INI..serius memang betul lah! Terima kasih ye Yuyu sudi singgah belog saya yang tak berapa nak centre ni..hakhak..

                
Yuyu kite amik gambar Yuyu dari encik google taw,,peace(^_^)

     
   

Tengok-tengok Yuyu ciap wish gud luck dan jemput melawat blog die lagi..Actually,saya memang selalu ke blog Yuyu,jadi silent reader je..nak komen-komen I malu la you..hikhik

       

Yang ni pulak Yuyu ucap selamat malam..wah-wah lena tau tido semalam kerana ucapan Yuyu ni..hahaha

Ape-ape pun terima kasih ye cik Yuyu sudi singgah belog saya..harap-harap pasni Cik Epal,Lyssa Faizureen,Fatin Liyana,Hanis Zalikha pulak yang singgah belog ni..(kemain lagi kan) hakhak..okeylah,,terima kasih gak kat korang semua yang sudi menyinggah belog saya,baca,komen,,korang memang best lah(^_^)
   

17 kaki blogger komen:

Fatin Shahira said...

syokknyaa~ :D

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

wahh ,,untung lerr..teringin nak mcm tu jugak !!

Yuyu Ashari said...

wahhh ! untgnye kak yuyu singgah blog dia !

Pecinta pink^^ said...

fatin:hihik syok sgt :P ainie n yuyu ashari: saya x expect pun yuyu zulaikha singgah ni..hepi2..hee

Pecinta pink^^ said...

fatin:hihik syok sgt :P ainie n yuyu ashari: saya x expect pun yuyu zulaikha singgah ni..hepi2..hee

Choki said...

Untung laaaa..Hehe..Btw,g'luck exam eh kak? ;-)

coklat susu said...

wahhh untung nye sis :) sonok nye :D jeles ahhh

Lily said...

Wah, untunglah :)

9n0L4 said...

wahhhhhh. untung la. ;)

Cik Adieb said...

Wahhh,bestnya.Untung Pencinta Pink.Itu maknanya dorang support Pencinta Pink dalam dunia blog :D

happy eim said...

untung la ya..^^

ain vanilla said...

untuk la dia . hehehe

Pecinta pink^^ said...

Choki:hikhik maseh..ye sis exam mid sem skang(^_^)Coklat susu:hikhik sonok cgt2 taw:P Lily,9nol4,cik adieb,happy eim and ain vanila maseh ye ..korang semua sporting:D

Suehada said...

waa, untungnye :)

IFA Athirah said...

saya pn snggah blog awk :( huhu ;P

Florist said...

amboi best nya la hai..untungla kakak pink kita.. akak...kita ada tag akak kat blog :D

CiK FizA said...

wahh~ untung laa :DD

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com