Tuesday, 10 April 2012

SEGMEN PKA RAHIM : FEBERET COLOR

Assalamualaikum..

Petang ni nak join segmen saudari PKA..korang nak join jugak?meh klik kat SINI okey..         

                                     Pka Rahim
Warna kegemaran saya sudah tentulah merah jambu aka pink..hikhik..saya yang sangat obses dengan pink..lalala..saya sangat suke pink sebab pink sangat comey,cute,cun..hoho..Cik Pyka yang manis jemput awak bace entry AKU DAN PINK hikhik..terima kasih^_^

Saya nak tag:

Mereka pun meminati pink..hikhik..jemput join segmen sekali:D

9 kaki blogger komen:

Pka Rahim said...

tq sudi singgah blog pka :)

@ deqla manjew said...

terima kasih tag sis...insyaAllah sis join nnti... :)

anNaqia said...

tenkiu pencinta pink. da join. ^_^

Pka Rahim said...

dear,

senarai nama untuk segmen ni dah dikeluarkan.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/list-name-segmen-pka-rahim-feberet.html

tq :)

n|mcd said...

haiii datang sini dr segmen yg sama :))

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

renaPuteh said...

singgah balik,,,, pink itu wanita :)

Cik Adieb said...

Muehehe,pecinta pink.Peace,dari segmen yg sama :D

shafiq said...

singgah balas , hehe :D

Nurul Syuhadah said...

Assalamualaikum , adh berbalas singgahan .

Amboii , dye suke pink jugak ye ? :D hehe . btw , done follow you , syg :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com